Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Katastrofický film o súboji s ničivou vlnou v nórskom fjorde, inšpirovaný skutočnými udalosťami. Skúsený geológ Kristian sa aj s rodinou chystá opustiť malebné mestečko Geiranger. Prístroje, umiestnené v jednom z horských masívov nad fjordom, zachytia znepokojujúce signály. V momente, keď sa spustia poplašné sirény, sa naplní Kristianove tá najhoršia nočná mora. On i jeho najbližší majú presne 10 minút, kým ich zasiahne obrovská vlna spôsobená zosuvom pôdy. Začína sa súboj s časom a živlami. Film Vlna prináša postupy klasických amerických katastrofických filmov do drsného severského prostredia. (Film Europe)

(viac)

Videá (5)

Z nakrúcania  - Roar Uthaug
Z nakrúcania - Roar Uthaug (režisér)
D: angličtina
02:45

Súvisiace novinky

Scandi II – horký severský koktejl filmů

Scandi II – horký severský koktejl filmů

12.01.2016

Druhý ročník festivalu Scandi nabídne od 13. do 19. ledna přehlídku špičkových severských filmů v komplexním distribučním „cloudu": 13 filmů v deseti českých kinech, 41 VOD titulů na portálech… (viac)

Bitva cizojazyčných filmů začíná

Bitva cizojazyčných filmů začíná

25.10.2015

Poslední měsíce filmového roku vždy patří hlavně oscarové líhni. Americké snímky se předhání v tom, kdo urve nejvíc pozornosti, to samé ale dělají i celovečeráky ze zbytku světa, které touží po… (viac)

Reklama

Reklama