Reklama

Reklama

Útok zombíků v kožených kalhotách s padacím mostem

(festivalový názov)
  • Rakúsko Attack of the Lederhosen Zombies
Trailer

Obsahy(1)

Profesionální snowboarďák Steve pokazí nákladné reklamní natáčení a zůstane opuštěný týmem na svahu, jen se svou přítelkyní a spolujezdcem. Trojice nachází úkryt v lyžařské chatě a zdá se, že večer by přese všechno mohla být vydařená Après-Ski-Party. To ale neví, že místní ziskuchtivý hoteliér experimentuje se zázračnou látkou na výrobu netajícího umělého sněhu a všichni, kteří s ní přijdou do styku, se přemění v zombie... Party se zvrhává v noční můru plnou zmutované alpské fauny a zombií v dirndlech. (Das Filmfest)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (30)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Béčková hororová zombie komedie z Rakouska. Na nejlepší zombie horor/komedie se to sice nechytá ale za mě to byla i tak taková oddechovka na pohodu u které může člověk vypnout mozek. Plusem je určitě pár povedenejch a vtipnejch killů, sympatická stopáž a přestože jde o rakouskej počin tak hlavní postavou je zde fešná slovenská herečka Gabriela Marcinková. Kvůli ní ty 3 slabší hvězdy dám. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čakal som blbinu a blbinu som aj dostal. Napriek jednoduchosti príbehu ale uznávam, sranda tu miestami bola. Čo ma prekvapilo asi najviac, tak to bolo solídne gore a samozrejme aj Gabriela Marcinková, ktorá tu zahrala asi zo všetkých najlepšie. Nič svetoborné, no za stratu času to nepovažujem. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po spackanej príležitosti na sponzoring sa nádejní snowboardisti ocitnú v centre omnoho väčších problémov. Keďže cesta zo svahu, na ktorom cez deň natáčali, je dlhá, rozhodnú sa na úpätí hory prespať. Keď už sa zdá, že pokazený deň je u konca, začne sa všetko ešte zhoršovať. Z návštevníkov párty v horskom zrube sa stanú šialení Zombie, ktorí sa snažia zožrať všetko mäso, ktoré im stojí v ceste. A zálusk majú hlavne na mäsko troch mladých návštevníkov. - Zombie komédia je podla mňa jednou z najjednoduchších hororových tématík na spracovanie a preto je konkurencia a level v tejto oblasti vysoko nastavený, takže pre nové pecky je málo priestoru. Attack of the Lederhosen Zombies je však minimálne na pomery hororov v Európe vydareným projektom. Človek si postavy celkom oblúbi, horské prostredie je nádherné a kameramanovi bolo jasné, že to treba využiť, takže sú tu aj krásne zábery na pohoria a komediálna stránka funguje tiež schopne. Tempo sa mi však zdalo mierne nevyvážené. Chvílu je tam obrovský masaker a vtipné deštrukcie Zombie a potom nasleduje nejaký nezáživný rozhovor. Ďalšou vecou, ktorá ma trochu sklamala, bolo použitie digitálnej krvi, ktorá je použitá v malých množstvách, ale skúsenejšiemu hororovému divákovi zrejme neunikne. Celkovo som však dosť spokojný a keďže dostalo u tohto projektu priestor aj zopár ludí z našej krajiny a ja nie som obmedzený neprajník, ohodnotím to s radosťou vyšším hodnotením. Niekto z tvorcov si to tu možno aj prečíta, takže do budúcnosti želám vela šťastia a myslím, že sa nikto nenahnevá, keď sa zase niekedy k hororu vrátite. + herec z The Quiet Ones ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Alpská kombinace Snowboarďáků a Chiking Hazard. Dle obsazení vpravdě evropská záležitost (v hlavní roli Rakušan, Rakušanka, Slovenka a Dán). Určitě na to měli tvůrci méně peněz, než třeba tvůrci Zombielandu, ale tihle alpští zombíci mě bavili mnohem více a přišli mi zábavnější a nápaditější (dekapitace zombíků snowboardy je velmi chytlavá). Masky zombíků jsou dost povedené, z našeho hlediska je fajn to mezinárodní zaměření, byť nikdo rodilý angličanomluvec, všichni tam mluví anglicky, takže jde o velmi jednoduchou a prostou angličtinu, které v pohodě porozumí i takové hovado jako já. Zkráceně, vzhledem k názvu a zemi původu nečekaně a překvapivě poměrně dost zábavná zombie komedie na sněhu, kde Slovenka Marcinková strká (snad až na skvělou Margarete Tiesel) všechny do kapsy. Poučení? Šnaps vyřeší vše. 3.5* ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Svižná akční zombiárna s děsivými zmutovanými laněmi, jeleny a kupou zombíků, co mají hlad. Dojde několikrát na střeva ven a při útoku na WC si jeden vzpomene na poctivé italské fláky z minulého století. Místo sekačky na trávu pak přijde ke slovu sněhová fréza! Krví se rozhodně nešetří a likvidace pomocí snowboardových prken je vtipná stejně jako pípa vražená do břicha. Je to sice krok za Rudým sněhem či Socialistickým Zombie Mordem, ale poněkud blíže Choking Hazardu. Krátké, rychlé a v pěkném prostředí Alp. Snad jsem jen čekal více jódlováního... ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v talianskych Alpách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama