Reklama

Reklama

Lovci pokladov - Season 1 (2014) (séria)


A koruna krále Artuše (S01E01)

(epizóda)
  • USA And the Crown of King Arthur

Obsahy(1)

V snahe opäť získať zbraň hromadného ničenia sa stretávajú cesty plukovníčky Eve Baird, protiteroristickej expertky NATO, a experta na okultizmus Flynna Carsena, ktorý hľadá stratený démonický artefakt. Po zúrivej bitke zbraní a mágie sa Baird ocitne pritiahnutá k záhadnému mužovi, ktorý si hovorí „Knihovník". Baird je čoskoro pozvaná, aby sa pridala k dávnej organizácii známej len ako „Knižnica", založenej na nekonečnom množstve artefaktov, ktoré sú skryté hlboko pod New York City. Teraz v tíme už aj s Flynnom, ktorý je pološialený z dekády magických dobrodružstiev, siahajúcich do celého sveta, sa Baird zapletie do dávneho boja medzi Knižnicou a Haďou spoločnosťou. Hadia spoločnosť sú okultisti, ktorí chcú prinavrátiť mágiu a používať ju na ovládanie sveta. Na ich čele stojí záhadný Dulaque. Čoskoro Flynn a Baird bojujú s časom, aby zachránili životy iných neobyčajných ľudí, ktorých si Hadia spoločnosť vzala na mušku a chce ich zavraždiť: génius vedy a synestétka v jednej osobe Cassandra Cillian, Jacob Stone, expert na umenie a históriu žijúci drsným životom, a neslávne známy „high-tech" zlodej Ezekiel Jones. Títo traja odhalia hlbšie sprisahanie, plán Hadej spoločnosti získať kľúč ku všetkému magickému – starodávnu korunu kráľa Artuša. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (3)

Mistr119 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možná, kdyby to byl můj první díl, nebylo by hodnocení takové, ale líbí se mi vtipnost Flynna Carsena a současně odhalení schopností nových knihovníků. :) Zlehčování historie a mýtů, např. trénink s "Calem" (Excaliburem... :) ). ()

sirien 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na pilot ve skutečnosti z toho lepšího. 5 postav a 2 záporáci plně představený v průběhu epizody, do toho plnohodnotná zápletka a děj... viděl sem líp hodnocený seriály s o dost slabšíma pilotníma dílama. (Jakože jasně, že tohle zjevně nebude žádný "Áčko", ale... viděl sem dobrý Áčka s horšíma pilotama.) ()

Reklama

Galéria (37)

Zaujímavosti (1)

  • Objevují se zde tyto artefakty: Koruna krále Artuše, Opál ze Samary a Excalibur. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama