Reklama

Reklama

Iveta Bartošová: O lásce (Láska má je zákon)

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Československo, 1991, 4 min

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Iveta Bartošová. Zvláštna žena. Zakomplexovaná, chlapmi manipulovaná, ľahko ovplyvniteľná. Blonďavá romantická princezná, čo mala slabosť pre alkohol a farmaceutika. Drsná kombinácia. Užívala si uletené stavy a prežívala neuvážené vzťahy, ktoré ju doviedli až ku sebevražde. Mala sa dať na punk, vykričať to zo seba, ale na to nemala guráž. Pop ju zabil. Ivetka Bartošová chcela spievať len "O lásce". Je smutné ako ukončila svoj život. Bola to dobrá speváčka a aj pekná baba. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Iveta mala aj začiatkom 90. rokov štýl. Bola ohromujúco krásna a jej skladby sa prispôsobili dobe. S týmto videoklipom ale nedokázala ( lepšie povedané tvorcovia ), že by sa mohla predať do sveta. ()

Honza__St. 

všetky recenzie používateľa

Druhý klip k jednomu z vůbec největších Ivetiných hitů, natočený někdy ve druhé půlce roku 1991 (takže i zde je rok špatně) pro pořad Jiřího Korna "To znám". Vzhledem ke kvalitě první verze by Korn musel být blázen, aby neudělal novou (dobře, on je docela magor, ale ne takovej :D). Tentokrát i s dějem, odehrávajícím se v posilovně (byť základem je opět zpěv Ivety ve studiu). Paradoxem je, že když byla v roce 1992 píseň do Hitparády zařazena podruhé, tentokrát jako promo k výběrovce Top 13, byl použit právě tento klip. ()

Reklama

Reklama