Reklama

Reklama

Iveta Bartošová: O lásce

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Československo, 1992, 4 min

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Iveta Bartošová. Zvláštna žena. Zakomplexovaná, chlapmi manipulovaná, ľahko ovplyvniteľná. Blonďavá romantická princezná, čo mala slabosť pre alkohol a farmaceutika. Drsná kombinácia. Užívala si uletené stavy a prežívala neuvážené vzťahy, ktoré ju doviedli až ku sebevražde. Mala sa dať na punk, vykričať to zo seba, ale na to nemala guráž. Pop ju zabil. Ivetka Bartošová chcela spievať len "O lásce". Je smutné ako ukončila svoj život. Bola to dobrá speváčka a aj pekná baba. ** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Proti Ivetke nič, proti forme dosť veľa. Roky 90. a ich videoklipy, na svojom začiatku mali občas ešte ten (ne)slávny vánok rokov 80. ()

Honza__St. 

všetky recenzie používateľa

První klip k písni, natočený pro Hitparádu (mimochodem už v první polovině roku 1991, takže rok je zde špatně). Nic extra. Prostě obyčejná "jedním tahem" (doopravdy jedním tahem nejspíš ne, ale ve výsledku to tak vypadá) natočená studiovka. Ani se nedivím, že když o rok později píseň do Hitparády zařadili znova (tentokrát jako promo k výběrové desce Top 13), použili ten druhý klip. ()

Reklama

Reklama