Reklama

Reklama

Nina Hagen, Lene Lovich - Don't Kill the Animals

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1982, 5 min

Hrajú:

Nina Hagen

Recenzie (3)

whack 

všetky recenzie používateľa

Pieseň vznikla v dobe, keď ešte neziskovky ako PETA a organizácie ako Animal Liberation Front spolupracovali v oveľa širšej miere ako dnes. Dnes by sa tento song, ktorý propaguje ukončenie zabíjania zvierat pri pokusoch a v mäsovom priemysle aj inou ako legálnou cestou, už ťažko objavil v MTV. Časy boli iné. Je to dosť raritka a príjemné spomienky na časy, keď nebolo hnutie nasiaknuté pokrytectvom a utópiami. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tvorbu Niny Hagen veľmi dobre poznám, no o Lene Lovitch som doteraz ani nechyroval. Je však pravda, že vrana k vrane sadá a tak sa teda i tieto dve extravagantné sfetované kurvy našli a v roku 1982 spoločne natočili videoklip ku songu "Don't kill the Animals". Škriekajú v ňom niečo o tom, že netreba robiť pokusy na zvieratách. Je to typický dekadentný produkt osemdesiatych rokov minulého storočia. Niečo medzi post punkom, rapom a psycho new wave. Nehorázne primitívna pičovina. Ale veď čo iné možno čakať od takýchto dvoch pičí? * ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Je skvelé ak si niektoré ´´stars´´ siahnu do svedomia a pokropia média svojím stanoviskom ohľadom celosvetového problému ohľadom zvierat. Len si ale netrebalo brať na seba ( hoc len fake ) leopardie tričko. ()

Reklama

Reklama