Reklama

Reklama

Magic Mike: Bez nohavíc 2

  • Česko Bez kalhot XXL (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil dráhu striptéra, sú aj ďalší Králi Tampy pripravení zavesiť toto povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou - posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti. (Continental film)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (239)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ostal som veľmi sklamaný z Magic Mike XXL. V prvom rade tu máme kompletne zavádzajúci trailer, ktorý nám ukáže najviac z poslednej polhodiny filmu, kde sa film konečne trošku zdvihá a chytá čaro Magic Mika lebo inak je to len roadtrip film, kde sa toho udeje strašne málo a najviac tomu dávajú akurát dialógy medzi hrdinami. Ale aby som bol férový tak poviem, že scénka z benzínovej pumpy je podľa mňa highlight filmu a jeho komédie. To naozaj stojí za to. Ale inak je najväčší probém tohto filmu fakt, že je veľmi rýchlo nudný a trvá skoro dve hodiny. A keď sa človek pri sledovaní nudí a dostane málo toho, čoho by chcel dostať viac, je jasné prečo má film problémy. Prvý film bol podľa mňa dobrý, ale toto je skôr len náznak toho, čo robilo prvý film dobrým. Nie je to zlé, ale rozhodne to nie je to čo som od filmu čakal. Sklamanie. Hodnotenie: C ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Tredžik Majk XXL aneb Druhá travestišou Čuníka Tatůma je, fundovaně vyjádřeno odbornou filmově teoretickou terminologií, „retardovaná ultrapičovina“, kterou lze směle označit za nejkolosálnější buzerantskou trapárnu dekády. Než mě zase nějaká nedbale oholená „krasavice“ označí za homofoba, rád bych podotknul, že jsem si naprosto vědom primárního předurčení tohoto veledíla jako kulisy pro sebeprstění pronikavě inteligentních, obézních a upocených čtenářek Padesátí odstínů neohrabaného ukájení zanedbávaných štěrbin, odhodlaných průzkumníků mužských rekt a předčasně potracených, dosud nemenstruujících hrdých dcer hajzlbáb a operátorů hovnocuců, jejichž jediným smyslem života je pištět na koncertech chlapeckých homokvartet. Na druhou stranu si však myslím, že i sebedebilnější gájprájd lze natočit alespoň kapku smysluplně a s trochou grácie, a ne tak, že partička vysolárkovaných, metrohomokládních princezen včele se špatně vyrýsovaným šimpanzem Čuníkem a certifikovaným řiťopichem žužu Bůmrem jede dvě hodiny autobuzem na výleteček a plácá přitom buzprecedentní pičoviny natolik sofistikované, že o jejich sepsání snad museli požádat nějakého sexuálně dezorientovaného chovance (-kyni) Střediska pro léčbu mozkových dysfunkcí se sídlem v kalifornském Sakradementu. Závěrem hošššy předvedou za doprovodu nemilomrdně krutohustých bítů negerských přednašečů sestavu neurotických kopulačních homopohybů, nechají si od pár nadržených intelektuálek očichat v kožených kalhotech brutálně zapařené rozkroky, pročež na ně zamrkají zpoza tangové šňůrky lascivně vykukujícím kakaovým okem. Upřímně nepochybuji, že při tom vzrušením zacukalo v nejednom konečníku a mnohá otylá ruka našla mezi zapařenými faldami daleko snáze díru v notně uleželém sýru, avšak to, co tomu předcházelo, je natolik buzelstnou ukázkou čiré scenáristické debility, až to musím prohlásit za nejhrůznější zážitek za posledních deset let. Samozřejmě hned po Birdmanovi. ()

Reklama

Doudis19 

všetky recenzie používateľa

S odchodem Soderberga a McConaugheyho, film postrádá výraznější hereckou osobnost a především vyváženost tempa. Film se nese v duchu: taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči-taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči atd... Část v černošským baráku naprosto příšerná, stejně jako veškeré černošské postavy v čele s trapným Donaldem Gloverem. Stará partička naštěstí nezklamala a zachovává si vtip a klid i v situacích, kdy je scénář nechává očividně improvizovat. Přežít se to dá, ale samozřejmě mělo zůstat pouze u původního Magic Mikea. Nakonec musím uznat, že Joe Manganiello je prototyp mužskýho jak má vypadat, žadný ty 70-ti kilový vychrtla typu Fassbendera. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ak niekomu len toto stačí ku šťastiu... No mne ani náhodou. Pár tanečných kreácií v polonahom prevedení a 1-dolárovky razom lietajú vzduchom - a o tom je vlastne tak polovica filmu. Tá druhá je o tom ako sa Mike z nostalgie pridá k svojim strip-kamošom na nejakú veľkolepú súťaž, kde samozrejme všetci zažiaria. Dojemné, fakt DOJEMNÉ. Ale zas úplný odpad to nebol, tak aspoň 1* za snahu. ()

Evandulik 

všetky recenzie používateľa

OK. Zase spadám do cieľového publika, čiže opäť zásah do čierneho. Oproti jednotke sú chlapci nejakí opálenejší, vyšportovanejší, vtipnejší, entuziastickejší a bohužiaľ aj vedú viac filozofické rečičky...but ain't nobody got time for that! čiže s prestrihaním nudných pasáži by to bolo lepšie. Inak málokedy sa mi stáva, že sa smejem tak, že mi zabehne, ale Richiemu(Joe je fakt bomba :3) v supermarkete sa to podarilo. Určite pustím ešte raz pri nejakom estrogénom nabitom večeri. :) P.S.: vážení XY, aby ste sa nepototo v tých komentároch :D ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama