Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná komédia rozpráva príbeh veľkomestskej puberťáčky a jej otca, nemajetného veterinára žijúceho na vidieku. Štrnásťročnej Viktórii, vyrastajúcej v prepychu, umiera pri nezmyselnej plastickej operácii matka. Viktória je zverená do opatery otca, s ktorým sa doposiaľ nestretla. Veterinár Jakub má rád svoj pokoj, pivo a nezáväzné flirty s peknými klientkami, ktoré so svojimi zvieracími miláčikmi Jakuba radi navštevujú. Jakubov život, život jeho sestry Heleny, ráznej starostky a tiež život celej dediny je narušený príjazdom Viktorky. Nevyhnutne dochádza ku konfrontáciám v priebehu rodinných rituálov aj v priebehu tradičných sviatkov, ktoré Viktória nepozná... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (269)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

haluska11 odpad!

všetky recenzie používateľa

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ale ako, ono to nebolo zlé. Pekná blondska príde na dedinu, kde si všetko fotí, natáča, dáva to na net a odmieta sa adaptovať. Samozrejme, časom sa poddá, ale do vtedy je tam pár vtipných momentov, niekoľko hádok a podobne. Mne to prišlo ako celkom podarený počin, či už obsadením ( prečo mala Myslivcová len také šteky?? ) výpravou ( New Holland ) a tou takou dedinskou atmosférou, z ktorej sa síce dalo vyťažiť aj viac. Dejovo to není žiadny zázrak a šablóna jak sviňa, ale zase sa to ani na nič nehrá a nesnaží sa to dostať do inej roviny ako by mal. A je to aj také zrkadlo spoločnosti, no čo si budeme nahovárať. Uvidíme, ako to zaboduje ( a či vôbec) na Levoch. Objektívne by to bolo menej, ale som zaťažený na blondsky a Petra "Saxána" Černocká si u mňa napravila reputáciu. 3 z 5 ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem to mnohem, mnohem horší. Z hovna se tu upletl bič. Chtěl jsem dát 3, přece jenom je to pořád jednoduchá, naprosto předvídatelná limonáda, konkrétně tahle mě ale osvěžila a cítím se po ní dobře. Nebyla ani zvětralá, ani přesycená, všeho tady bylo tak akorát. Čtyři dávám za tu křivdu, které se tady na tomhle filmu hromadně dopouštíme- aktuálně 38 procent... Nechápu proč? Obvykle to nedělám, ale jdu si přečíst komentáře hejtrů, čím ty ODPADy! asi tak zdůvodňují? Za mě to bylo vtipně napsané, výborně zahrané (snad tedy s výjimkou Petry Černocké, což ale může být čistě můj subjektivní dojem), perfektně nacastované a moc dobře zrežírované. Neříkám to poprvé a bohužel asi ani naposledy- ČSFD škodí českému filmu. P.S.: ČSFD je v tom nevinně, to jen my čeští a slovenští uživatelé jsme přehnaně kritičtí k domácí tvorbě. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Strašne ale strašne otravný film. Kadeřávkovej postava je neznesiteľná a Řezníček je neskutočne nesympatický, čo to skutočne maximálne podkopáva. Výber hercov nie je najhorší, ale herecké výkony mnohých z nich sú absolútne tragické a kraľujú tomu Latinák s Vacvalovou. Nápad nie je zlý a mohlo by to byť vtipné, no všetko je to na jednom probléme. Spôsob, akým sa tvorcovia snažia vykresliť Viktóriu môže dopadnúť len na 2 spôsoby - maximálne vtipná, alebo maximálne otravná. A toto je práve tá druhá varianta. Humor zo začiatku je síce schopný, no celý film je postavený na jednom vtipe a predvídateľnom príbehu a keď tam nie je nič čo to môže ťahať, výsledne dostanete len kanonádu hovadín. Neodporúčam. Hodnotenie: D- ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (9)

  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)

Reklama

Reklama