Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná komédia rozpráva príbeh veľkomestskej puberťáčky a jej otca, nemajetného veterinára žijúceho na vidieku. Štrnásťročnej Viktórii, vyrastajúcej v prepychu, umiera pri nezmyselnej plastickej operácii matka. Viktória je zverená do opatery otca, s ktorým sa doposiaľ nestretla. Veterinár Jakub má rád svoj pokoj, pivo a nezáväzné flirty s peknými klientkami, ktoré so svojimi zvieracími miláčikmi Jakuba radi navštevujú. Jakubov život, život jeho sestry Heleny, ráznej starostky a tiež život celej dediny je narušený príjazdom Viktorky. Nevyhnutne dochádza ku konfrontáciám v priebehu rodinných rituálov aj v priebehu tradičných sviatkov, ktoré Viktória nepozná... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (269)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ale ako, ono to nebolo zlé. Pekná blondska príde na dedinu, kde si všetko fotí, natáča, dáva to na net a odmieta sa adaptovať. Samozrejme, časom sa poddá, ale do vtedy je tam pár vtipných momentov, niekoľko hádok a podobne. Mne to prišlo ako celkom podarený počin, či už obsadením ( prečo mala Myslivcová len také šteky?? ) výpravou ( New Holland ) a tou takou dedinskou atmosférou, z ktorej sa síce dalo vyťažiť aj viac. Dejovo to není žiadny zázrak a šablóna jak sviňa, ale zase sa to ani na nič nehrá a nesnaží sa to dostať do inej roviny ako by mal. A je to aj také zrkadlo spoločnosti, no čo si budeme nahovárať. Uvidíme, ako to zaboduje ( a či vôbec) na Levoch. Objektívne by to bolo menej, ale som zaťažený na blondsky a Petra "Saxána" Černocká si u mňa napravila reputáciu. 3 z 5 ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Tohle je hodne tragicky pocin, jehoz vysledek musel byt zrejmy uz pred uvodni klapkou. Tupy scenar, ktery ani nedrzi pohromade a spatne herecke vykony temer u vsech. To co predvadi Hrachovcova, to je parodie na herectvi, i kdyz vezmu v potaz jeji infantilni roli. Jedine, co me drzi od odpadu je nekolik vtipnych stripku, ktere se pres veskery zmar ve filmu daji objevit. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

To to je takmer žumpa českej kinematografie. Bez príbehu, bez scenára, nevtipné až to bolí. Stačí si pozrieť herecké esá, ktoré sa v tomto snímku mihnú a nechápete, či to myslia vážne. Zo Slovenska pozvaná Elena Vacvalová, to je vrchol kastingového amatérstva. Kadeřávková by nebola herečkou ani v divadle pre mentálne postihnutých. O Hrachovcovej výkone hovorí už jej meno. Stačí, aby sa objavila na plátne dve sekundy a dostanete záchvat plynatosti. ()

haluska11 odpad!

všetky recenzie používateľa

jeden z výplodů české kinematografie, u kterých člověk po zhlédnutí netuší, jestli snad nešlo o děsivý sen z horečky. obraz třídního boje hospodských sedláků a mladé influencerky, která ovládá sociální sítě alá powerpoint. film obsahuje mnoho skrytých klenotů - pseudosoudkyni barbaru, chlastání nezletilých na hřbitově a tragické pokusy o humor zesměšňující slováky a ženy. běda těm, kdo se pokusí napadnout velikonoční tradice a nejsou o Vánocích doma! ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Na tenhle film jsem nedobrovolně koukal, když jsem byl na návštěve. No to byla blbost. A ta mladá blondýna to byla kráva (ta její postava). A ono i ta herečka (jestli to je vůbec herečka, nikdy jsem o ní neslyšel) hrála příšerně. Stejně jako ten blb Mišík, o tom jsem se teprve nedávno dozvěděl, že prý je to nějaký zpěvák. No mě už je od pohledu nesympatický. Jediní celkem dobří tam byli Pavel Řezníček a Lukáš Latinák, o tom jsem ani nevěděl, že stejně jako já umí krom slovenčiny i češtinu :-) ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (9)

  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama