Reklama

Reklama

iZombie - Season 4

(séria)
USA, 2018, 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Hrajú:

Rose McIver, Malcolm Goodwin, Giacomo Baessato, Laura Jacobs, Mitchell Kummen, Jake Manley, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders, Aly Michalka (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Vo štvrtej sérii sa zo Seattlu vo Washingtone stáva New Seattle, teda mesto, v ktorom žije oficiálna komunita nakazených. Fillmore-Graves robí všetko pre to, aby mali nakazení dostatok potravy a aby mezi dvoma svetmi nevznikali konflikty. (Marceloo)

Recenzie (5)

Likan7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nepamatuju si seriál, který by si svou kvalitu držel tak dlouho a nezakopl by ani jednou. U iZombie se mi zatím ani v jeden moment nestalo, že bych se nudil. Čtyřka zase změnila pravidla, přidala pár hlavních postav a i když mi děj kolem náboženství moc nešmakoval, utekla mi čtyřka parádně. Skvělý postavy, humor, dojáky. Tohle prostě můžu a iZombie se pomalu stává jedním z mých nejoblíbenějších seriálů. Snad to závěr nepodělá! ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vo štvrtej sérii sa zo Seattlu vo Washingtone stáva New Seattle, teda mesto, v ktorom žije oficiálna komunita nakazených. Fillmore-Graves robí všetko pre to, aby mali nakazení dostatok potravy a aby mezi dvoma svetmi nevznikali konflikty. - Ihneď ako som sa dozvedel, že tohtoročný Halloween strávim v Seattli, som sa musel vrhnúť na štvrtú sériu tohto zábavného seriálu. Všetko pokračuje v zabehnutých tradíciach, a to je miestami značným problémom. Dej sa totiž po troch sériách dookola sa opakujúcej témy stáva príliš predvídatelným a názov poslednej epizódy už v polovici série pomáha odhaliť, ako to celé dopadne. Postavy sú ale stále charizmatické, nápad s izolovaným mestom, v ktorom spolunažívajú Zombie a ludia, je v seriálovej podobe neopozeraný a tá partia je v tomto prípade už tak zohraná, že sa človek pri pozeraní proste musí cítiť dobre. + herečka z Van Helsing + herec z The Endless + herec z June + herečka z Bed of the Dead a The Haunted House on Kirby Road + herec z The Whispers + herečka z Tucker & Dale vs. Evil + herec z The Returned a The Magicians + herec z The Returned ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtá sezóna na mě udělala lepší dojem než třetí řada. Hlavní dějová linie se mi zdála být mnohem lépe propracovaná, jednotlivé epizody byly vtipnější a Ravimu se vrátila schopnost pobavit mě, s čímž měl v předchozí sérii velký problém. O to víc mě štvalo, že se tvůrci opět nedokázali vyhnout občasnému citovému vydírání, ale to je můj problém, CW má prostě svou cílovou skupinu a já do ní nespadám. ()

Galéria (110)

Zaujímavosti (1)

  • Když Major Lilywhite (Robert Buckley) jede v autě s Don E (Bryce Hodgson), přepíná stanice a přepne na stanici, kde hrají píseň „Stop, I'm Already Dead “, což je i píseň používaná v intru seriálu. Píseň navazuje přimo na intro. (Imolo)

Reklama

Reklama