Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzbrojený silnou charizmou, vychovaný ulicou a skúsenosťami vojenského umenia, Tony Fait (DMX) riadi úpravy mesta s vášnivou precíznosťou, starajúc sa o obchody a jeho lojálnu oddanú partiu profesionálov (Anthony Anderson, Gabrielle Union a Drag-On) s oddanosťou, ktorú prevyšuje jedine láska k jeho dcére Vanesse (Paige Hurd). Po uskutočnení komplexu krádeží, vrátane vykradnutia skrýše čiernych diamantov, Fait prichádza do priameho kontaktu so Su (Jet Li), taiwanským vládnym agentom, ktorý sleduje pohyb výnimočných kameňov po celom svete. Su je vytrvalý a neoblomný, nepoľuje len na drahokamy, ale poľuje aj na neľútostného, brutálneho Linga (Mark Dacascos), svojho pôvodného partnera, ktorý uniesol Faitovu dcéru ako súčasť manévru vymeniť ju za ukradnuté drahokamy. Fait ukryje kamene u priekupníka Archieho (Tom Arnold), diamanty promptne skončia v rukách mocného zločinca (Chi McBride). Fait mobilizuje svoj tím, suspenduje - prerušuje striktnú stratégiu bez zbraní a pripravuje povolať každú silu k dispozícii na záchranu svojej dcéry. Ale jedine Su pozná Linga dostatočne dobre na to, aby vedel anticipovať - predvídať každý jeho pohyb - a po stretnutí s Lingovými pracovníkmi pri ukážke ich vojenskej prefíkanosti, Fait zisťuje, že Su by mohol byť jeho jedinou nádejou na to, aby sa Vanessa vrátila domov živá. Protivníci podľa zákona, ale spojenci podľa okolností, majster zlodej a enigmatický agent spoja svoje sily vyhrať vojnu nad spoločným nepriateľom: Su na vykonanie pomsty voči človeku, ktorý usiloval o jeho život a Fait na záchranu Vanessy, jedinej osoby bez ktorej nemôže žiť. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (212)

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Ale no tak přátelé. Přeci nemůžete čekat, že vezmete Jeta Li a uděláte mu sestřih po kterém bude vypadat jako 20ceti letý, hodíte k němu nějakou tu malou hvězdu rapu a budete mít výborný film. To jste určitě nečekali a jen si myslím, že jste si chtěli trochu přivydělat. Scénář je ohraný, nudný a děravý až to není hezké. Do toho všeho přidejte soupeře Jeta, který mu nesahá ani po kotníky a s kterým se během pár minut vypořádá jako Arnie s důchodcem. Občas je dobré vidět špatný film, aby člověk mohl děkovat za ty lepší. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"I AIN'T GONNA EAT, I AIN'T GONNA SLEEP." --------- Iba geniálny soundtrack počnúc tvrdým výpraskom skladbou 'Go to Sleep' a utopická idea nesklonného priateľstva delí Cradle 2 the Grave od skutočného, bezútešného filmového hrobu plného odpadkov. A ešte Jet Li. --- (2015) (15.3.2017) (3.3.2018) ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Nebýt toho totálně debilního konce, mohl to být průměrnej akčňák s prkvy komedie, o dramatu nemůže být vůbec řeč. Zápletka je jasná, jedni ukradnou ze sejfu diamanty, ale on je chce i někdo jinej a dalšímu to patřilo. Takže se všichni navzájem nahání a snaží se to strhnout na svou stranu. OK, to by ještě šlo, ale ta závěrečná přestřelka a souboje, to je fakt děs. Je to naškatulkovaný podle šablony, takže kladná ženská se mlátí se záporačkou, klaďas Jet Li se řeže s bývalým asijským kamarádem-nyní hlavním padouchem a DMX jde zachránit svoji dceru, protože si uvědomí (skoro jako v pohádce), že rodina je důležitější než loupení. Nicméně vrcholem je, když hlavní padouch nasedne do helikoptéry, která je sestřelená, spadne z výšky na zem, pak ještě vybouchne, až vyskočí do vzduchu, všude šlehají plameny (a jako náhodou se utvoří přesnej ohnivej kruh + je uražen hydrant, takže to pak vypadá, že prší) a on z té hořící helikoptéry vystoupí, jako by se nechumelilo, a jde se řezat s Jet Lim uprostřed toho ohnivýho kruhu. Coooo?? To nemohl nikdo myslet vážně toto.... ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Tretí hip-hopový akčniak Andrzeja Bartkowiaka a Joela Silvera je dostatočne svižný a cool, aby človek príliš nerozmýšľal nad mnohými nezmyslami a pochybnou morálkou nepríliš dobre zahratej hlavnej postavy. Ale prečo aj, veď je to hollywoodsky akčný film, do riti. A čo jeho pestrosti a príťažlivosti sa týka, vydarený dosť. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Slusnej akčňák, bohužel zase s naprosto stupidním a ohraným dějem plným klišé. Jedinej kdo to jakž takž zachraňuje je docela drsnej Jet-Li a jeho bitky, sice jich mohlo být víc, ale i tak dokázaly film pozvednout. Jenže nikdo jinej mu moc nepomůže a na nějaký akce na záchranu dcery nejsem moc zvědavej, takže nakonec jen průměr ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (17)

  • Obklad kolem vstupu do klubu je inspirován obkladem domu Ennis House od Franka Lloyda Wrighta, domu známého z filmů Blade Runner (1982), Dům hrůzy (1999) a dalších. (viso.rex)
  • Obsazení Marka Dacascose bylo podníceno výsledky hlasování fanoušků na webu Jeta Liho, kde se jich ptali, koho by chtěli vidět v souboji s Jetem. (POMO)
  • Řidič ve skutečnosti nemůže vystřelovat z tanku projektily, jak je tomu ve filmu. Vždy se jedná o činnost střelce. (Conspi)

Súvisiace novinky

Návrat Street Fightera

Návrat Street Fightera

10.09.2007

Ne, teď nemáme na mysli filmovou sérii se Sonnym Chibou, kterou proslavili hlavně Tarantino a Tony Scott, když v úvodu Pravdivé romance nechali Patricii Arquette obsypat Christiana Slatera popcornem… (viac)

Reklama

Reklama