Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick prichádza v deň svojich 23. narodenín za svojou matkou do nemocnice pre duševne chorých. Napriek dlhej dobe, čo s ňou nekomunikoval, jeho zámer je jasný. Rád by sa dozvedel pravdu o svojom otcovi. Namiesto toho, aby sa dostal bližšie k poznaniu, odchádza ešte viac zmätený. Na jednej strane mu matka tvrdí, že si ho nepamätá, na strane druhej ho varuje, aby si pred ním dával pozor. Osem mesiacov po matkinej tragickej smrti zdedí Nick starý rodinný dom. Rozhodne sa ho spolu s niekoľkými priateľmi navštíviť, aby získal odpovede na svoje nezodpovedané otázky. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (48)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Salva je kvalitní režisér a umí udělat celkem strašidelný film, proto je mi záhadou proč si vybral takovou obyčejnou látku. Není to vyloženě špatnej film ale je jen naprosto průměrnej a obyčejnej. Nicméně třeba začátek je slušnej a celou dobu jsem se těšil až zjistím co se děje ale bohužel na konci jsem byl zklamanej. A třeba celej ten gang co byl s Bellem byl naprosto srandovní. Gore je málo a celá ta sračka s démonama byla směsná. Ale i tak jsem se moc nenudil a film příjemně odsejpal ale prostě je to jen průměrný kousek na který jsem po 2 hodinách zapoměl. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Mladík pátra po svojej minulosti a svojom otcovi, a po záhadnej smrti matky sa vyberie na menší výlet, no a stopy ho zavedú do opusteného baráku, odkiaľ niet návratu, takže sa môže začať boj o život. Je to taká príjemná sekerková vyvražďovačka s mysterióznym nádychom, solídne nakrútená so sympatickými postavami. Veď Victor vlastne nie je žiadny nováčik, takže sa dalo čakať, že žiadny prepadák nenatočí. Neohúrilo ma to síce až tak, že by som bol z toho na vetvy, ale tie posledné mesiace hororových noviniek boli tak mizerné, že keď tie biedne 4 nedám tomuto, tak už neviem čomu, aj keď je to skôr také s mávnutím ruky. Gore ujde (v prípade, že je v zábere), horor nenudí. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Victor Salva zažil svoje maximá a minimá. Osobne sa domnievam, že jeho Jeepers Creepers bolo trochu šťastným víťazstvom, pretože Salva sa absolútne pokúša obnoviť tú istú nezávislú hororovú vibráciu. Šialenci, ktorí majú sekeru na všetkých štyroch hrdinov, prenasledujú našu skupinu obetí, lovia ich a tento pokus Salvy sa stáva krutejším hororom, než aké od neho poznáme. Herci neznámi, ale podávali veľmi slušné výkony. Temný dom končí ako dokonalý nápad, ale vedie točivú, spletitú cestu, aby dosiahol náš cieľ. Musíte sa do tohto snímku naozaj vcítiť aby vás zaujal ako mňa. Ja rozhodne oceňujem snahu o takýto typ hororu. Bravó. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Mladík s nadprirodzenou schopnosťou sa po smrti svojej bláznivej matky dozvedá možné stopy vedúce k jeho neznámemu otcovi. Cesta za odhalením ho dovedie ku starému, opustenému baráku, v ktorom číha nielen otázka minulosti, ale aj samotného prežitia. Victor Salva je jedným z mojich najobľúbenejších hororových tvorcov a som rád, že ani v tomto prípade nesklamal, ako vlastne skoro nikdy. Vo filme je xy jeho trademarkov, ktoré ma potešili a zároveň tu opäť raz dokázal vtlačiť aj kúsok neopozeranosti a originality. Zaujímavý príbeh s obohacujúcimi zvratmi, dostatok napätia, atmosféry, krvavých scénok, ale aj zábavnosti. Nenudil som sa v podstate ani minútu a aj keď by som ocenil trochu iný (plynulejší a menej rozsekaný) záver, po dopozeraní som potešený a dúfam, že čakanie na tretieho Jeepersa nebude nekonečné. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Tradičný Salva: dobrá atmosféra, fajn masky a občasné drsné gore a oproti tomu nepochopiteľný (blbý?) scenár, únavná a unavená réžia a nesympatické postavy. Dark House toto všetko (ne)má. K tomu pôsobivý dom, priľahlé scary lesy, skvelé zlo (opičí bezdomovci so sekerami) a Tobina Bella (zároveň koproducenta filmu). ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Greenville v Mississippi v USA. (rafix)

Reklama

Reklama