Reklama

Reklama

Komediálny príbeh nakrútený podľa knihy Chada Kultgena sa venuje závislosti na internete. Film sa začína rozprávaním o satelite Voyager a následne nám predstaví niekoľko príbehov o tom ako internet ovplyvňuje naše životy. Ide o skupinu stredoškolákov a ich rodičov, ktorí sa snažia zorientovať v tom, ako internet zasahuje do ich vzťahov, spôsobu komunikácie, milostného života, aj do toho, čo si o sebe samých vlastne myslieť. Film sa zameriava na sociálne fenomény dneška, ako videoherná kultúra, anorexia, nevera, honba za slávou a šírenie nezákonného obsahu na internete. Všetky postavy  a ich vzťahy prechádzajú rôznymi skúškami a divákom sa tak predostiera pestrá škála možností a ciest, ktorými sa ľudia vo svojich životoch uberajú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (311)

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

Men, Women and Children alebo slabší odvar Disconnect. Hlavná myšlienka dnešnej modernej internetovej doby bola vystihnutá trefne /aj keď v určitých prípadoch sa podľa mňa zašlo zbytočne do veľkých extrémov -- viď postava Jennifer Garner/. Internet nám slúži ako prostriedok na uľahčenie komunikácie, utiekame sa k nemu každý deň.. a pritom máme navôkol seba ľudí.. sme s nimi a aj tak sa izolujeme.. Ale nejdem tu písať úvahu o internete a jeho využití! Film nesklamal. Forma akou bol dej rozprávaný sa mi páčila, aj keď by asi nebolo na škodu zredukovanie postáv/príbehov. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci film s veľmi silnou myšlienkou, ktorý sa pritom tvári absolútne mainstreamovo a nenápadne ba až holywoodsky bezducho, pritom jeho posolstvo je absolútne jasné a nezpochybniteľné. Tlieskam tvorcom, ktorí ho týmto sposobom dokázali učiniť atraktívnym aj pre priemerné publikum a mládež. Záverečných pár slov vytesať do kameňa! ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Dost mě iritovalo, že si snímek dovolil nemilosrdně zprznit jednu z největších pravd vesmíru tím, že kolem ní vybudoval, tak zbytečný a nezajímavý příběh o vztazích - takový ten odporný klišoidní, kde jsou všechny děti i dospělí, kterým absolutně nic neschází v permanentní depresi. Adámka Sandlera mám hodně rád, ale tohle byla snad nejubožejší role, jakou kdy dostal. Zbytek postaviček bylo hluboko pod hranicí jakékoli snesitelnosti, takže v rámci zachování mravní a duševní pohody všech potenciálních čtenářů ty děti nechám bez komentáře. Také mě dost zarmoutilo, že snímek nemá s komedií společného absolutně nic. Po delší době budu muset s hodnocením zajít nízko, protože tohle v mých očích není kvalitní film, nýbrž spíše nůše exkrementů, která byla stokrát vysypána a sesbírána v jiném pořadí. Já ale stále vidím ty stejné exkrementy. Absolutní nuda a maximální zbytečnost na poli filmů. ()

maseer2 

všetky recenzie používateľa

v podstatě jen takový slabší odvar dva roky starého Disconnect, který působí po všech stránkách poněkud nedotaženě.. znepokojivé to bylo, to ano, ale rozhodně zde byl potenciál na daleko ucelenější film, který nebude působit tak, jako když jen hodíte hromadu neduhů současné společnosti do jednoho pytle.. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Pipiny, pre ktoré znamená zrušenie ich webu koniec sveta. Roztlieskavačky s IQ 38 milujúce debila, ktorý ani poriadne nevie, ako sa volajú a kvôli ktorému potratia. Psychopatické stalkerky vlastných dcér, alebo zvrátená pizda, ktorá svoju dospievajúcu dcéru propaguje do takej miery, že chýba už len kúsok od detskej pornografie. Ak by to nemalo Deana Norrisa, Adama Sandlera (ktorý síce vie byť v drámach aj lepší, ale je tu fajn), Ansela Elgorta, Kaitlyn Dever a snovú atmosféru, tak niekoho požiadam, aby mi vzduchovkou strelil do oka. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Natáčalo sa v texaskom Austine a scény zo školy sa natáčali v Georgetowne, konkrétne na škole East View High School. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (viac)

Reklama

Reklama