Reklama

Reklama

Komediálny príbeh nakrútený podľa knihy Chada Kultgena sa venuje závislosti na internete. Film sa začína rozprávaním o satelite Voyager a následne nám predstaví niekoľko príbehov o tom ako internet ovplyvňuje naše životy. Ide o skupinu stredoškolákov a ich rodičov, ktorí sa snažia zorientovať v tom, ako internet zasahuje do ich vzťahov, spôsobu komunikácie, milostného života, aj do toho, čo si o sebe samých vlastne myslieť. Film sa zameriava na sociálne fenomény dneška, ako videoherná kultúra, anorexia, nevera, honba za slávou a šírenie nezákonného obsahu na internete. Všetky postavy  a ich vzťahy prechádzajú rôznymi skúškami a divákom sa tak predostiera pestrá škála možností a ciest, ktorými sa ľudia vo svojich životoch uberajú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (313)

H34D 

všetky recenzie používateľa

Ačkoli téma rozličného a deviantního vnímání sexuality bylo již propíráno jinými filmy i seriály, z nichž bych vyzvedl především Disconnect a pak také Six Feet Under a Pretty/Handsome, zdál se mi přístup Reitmana stále docela originální. Postavy nepůsobí jako z druhé ruky, každá má své unikátní prožívání, své vnitřní touhy a choutky, které jsou skrz obrazovku patrné. Ve filmu pak nemusí dojít ani k doslovné propojenosti (setkání postav), aby jednotlivé příběhy vykreslily jeden celistvý obraz o dnešní společnosti. Troufám si říct, že ač tento film není žádný zázrak, svého cíle dosáhl bez sebemenšího zakopnutí. 9/10 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Skvělí herci, a to i v hlasové části, ale to nic nezměnilo na tom, že jsem se do tohoto snímku nemohl dostat. Jako kdyby se nám Reitman snažil říct, že sex má následky. Tohoto tvůrce mám rád, ale tady zrovna Ameriku neobjevil, nemluvě o tom, že je to spíše povídkový film, který není nijak provázaný a ty osudy nejsou až tak zajímavé, jak by se na první pohled mohly zdát. Nelíbilo se mi to - příliš roztahané a ve skutečnosti vlastně o ničem, i když si to o sobě myslí, že to změní svět. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Jason Reitman, po kýčovité, ale výborné romanci "Prodloužený víkend", vypráví příběh o tom, jaký je v dnešní digitální době problém s komunikací a jak se v ní ztrácí soukromí. Není to tak poutavé, jako výborný "Disconnect" ale Reitman, je minimálně ve vyprávění expert a i díky tomu je film tak povedený, i když trochu utahaný. A Adam Sandler si po dlouhé době zase trochu vylepšil reputaci. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci film s veľmi silnou myšlienkou, ktorý sa pritom tvári absolútne mainstreamovo a nenápadne ba až holywoodsky bezducho, pritom jeho posolstvo je absolútne jasné a nezpochybniteľné. Tlieskam tvorcom, ktorí ho týmto sposobom dokázali učiniť atraktívnym aj pre priemerné publikum a mládež. Záverečných pár slov vytesať do kameňa! ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Pipiny, pre ktoré znamená zrušenie ich webu koniec sveta. Roztlieskavačky s IQ 38 milujúce debila, ktorý ani poriadne nevie, ako sa volajú a kvôli ktorému potratia. Psychopatické stalkerky vlastných dcér, alebo zvrátená pizda, ktorá svoju dospievajúcu dcéru propaguje do takej miery, že chýba už len kúsok od detskej pornografie. Ak by to nemalo Deana Norrisa, Adama Sandlera (ktorý síce vie byť v drámach aj lepší, ale je tu fajn), Ansela Elgorta, Kaitlyn Dever a snovú atmosféru, tak niekoho požiadam, aby mi vzduchovkou strelil do oka. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (9)

  • Jason Reitman mal pocit, že väčšina hrania je založená na skutočných reakciách na dané smsky, konverzácie či fotky, preto sa rozhodol, že nebude používať prázdne obrazovky bez obsahu. Produkčný tím preto vytvoril reálne vyzerajúce verzie populárnych webstránok, s ktorými mohli herci priamo interagovať. Reitman sa taktiež nechal počuť, že vytvorenie tohto digitálneho prostredia stálo takmer toľko, čo vytvorenie toho fyzického. (Real Tom Hardy)
  • Natáčalo sa v texaskom Austine a scény zo školy sa natáčali v Georgetowne, konkrétne na škole East View High School. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (viac)

Reklama

Reklama