Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si "co kdyby" .................. Komediální Nizozemsko-Německá šou. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (32)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Predstavte si "Čo keby" tak mali Holanďania a Nemčúri zmysel pre humor. Keby tomu tak bolo, tak by dokázali natočiť vtipné šoty a nestrapňovali by sa takýmito úbohými blbosťami, ktoré ponúkajú v tejto stupidnej televíznej relácii. Zdá sa mi to nehorázne primitívne, idiotské a fakt trapné. Takže "Čo keby" sa na to radšej vysrali a viac už sa nepokúšali byť vtipní. To by som určite ocenil. Pretože pozerať sa na tieto ich slabomyselné debiliny je nad moje sily. Trapný holandsko-nemecký odpad! ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Jak co. Je to skutečně takový průměr, na jednu dobrou scénku připadnou dvě slabší a často bez pointy a jedna trapná, ale zase ty vychytané stojí za to. Problém pro mne ale je se stopáží. Těch dvacet minut je fakt moc vzhledem k tomu, že je to v podstatě YouTube formát krátkých videí seskládaných k sobě. Třeba v Neváhej a toč ty veselé scénky taky nedají v kuse déle než tři minuty, a vědí proč. Prostě neudržím pozornost a po pár minutách mne to začne tak jako tak nudit. ()

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

TV-pořad. Dalo se to. Je to trošku sušší humor, ale některé scénky pobaví, když si z nich vezmete tu pravou podstatu či "poučení." | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 55% (2*) | ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama