Reklama

Reklama

Tři sestry - Kelti

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Česko, 1996, 2 min

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Antický, grécky filozof Diodoros Siculus charakterizoval Keltov týmito slovami: "Sú vysokej postavy, pod bielou pokožkou im poihrávajú svaly. Vlasy majú plavé, no nie len od prírody, navyše si ich umele bielia, umývajú si ich sadrovou vodou a sčesávajú z čela nahor. Už preto pripomínajú lesných diablov. Niektorí sa holia, iní, najmä vznešení, si nechávajú rásť popri hladko vyholených lícach fúzy, ktoré im zakrývajú celé ústa a pri jedení a pití sú vlastne riečicou, na ktorej sa zachytávajú zvyšky potravy. Nosia pestrofarebné a vyšíkované košele, čo posobí zastašujúco. Na nepriateľov útočia neskrotne zúrivo a šialene zbesilo. Hoci sa už v útoku pripravujú na možný ústup, v boji sú nepríčetní, nesprávajú sa normálne, upadajú do akéhosi tranzu a krvilačného opojenia." No a pražská kapela Tři Sestry urobila o týchto Keltoch skvelý song a natočila ku nemu aj výborný videoklip.http://www.youtube.com/watch?v=ipvfmD5gl5Q **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tí pravý kelti, by boli pri pohľade na tento videoklip dosť sklamaný. Čakali by rozhodne lepšie technické parametre. V tomto je cítiť trochu viac niečoho iného, ako piva. ()

PKD 

všetky recenzie používateľa

Na lukách už ohně planou, slyším hlasy druidů, Michal s Karlem Holasem už podléhají fluidu. Letní noci stejně temné jako hudba Floydů....atd. Fanánek je prostě pan textař. O tom není sporu. Ale má rozhodně lepší. Ty 4 jsou za song. Klip je takový průměr. ()

Reklama

Reklama