Reklama

Reklama

Krúdovci: Nový vek

  • Česko Croodsovi: Nový věk (viac)
Trailer 1

Najslávnejšie praveká rodina sa vracia! V pokračovaní úspešnej animovanej komédie Krúdovci zistia, že hrdinovia doby kamennej to vskutku nemajú jednoduché. Nestačí, že im na každom kroku hrozí zožratie od hladných potvor. Oni navyše museli stretnúť rodinu, ktorá je lepšia ako tá ich. Teda aspoň to tak vyzerá. (CinemArt SK)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (143)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Z jedničky si nepamatuju zhola nic, takže jsem do toho šel trochu s obavami. Dostal jsem ale barevnou, rodinnou zábavu plnou vtipů, roztomilých zvířátek a celkem fajn humoru. A nevidím teda důvod tomu trochu nepřihrát a nedat tam tu bonusovou čtvrtou. Příjemných 90 minut je tak akorát, děti to budou milovat, dospělákovi to rychle uteče a bude se u toho i pěkně bavit. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nepamätám si už prvý diel, pretože na tento druhý sa dosť dlho čakalo, ale viem, že ma bavil viac. Dvojka nie je zlá, ale je dosť iná a tie nové postavy a príbeh mi úplne nesadli. Niektoré scény boli zaujímavé, sem tam pobavili, občas to bolo dokonca aj otravné, ale to len výnimočne, no ako celok ma to moc nebavilo. 65% - 3* ()

Reklama

Razzor_82 

všetky recenzie používateľa

DreamWorks opět vymlátil skvělé nápady z pravěku a i tentokrát Croodsovi skvěle baví. Slabší příběh bez výrazného posunu vynahradí skvělé vizuální gagy celé rodinky a nejvíc šílené babičky. Nové postavy a povedené zvířecí mutace skvěle naladí film originalitou.  Animák hezky odsýpá a vůbec nenudí ani neprudí vyloženou infantilností a trapností. Není to taková jízda s Gragem a spol. jako v prvním díle ale jde o povedený sequel. 7/10 ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem inak, takže hodnotenie rovnocenné s prvou časťou. Krásne, farebné, detailné, uletené (nápady kombinácii zvierat pecka podobne ako v Zamračené, sem tam fašírky), vtipné a trefné aj do dnešnej doby, má to nejaké to "skryté" posolstvo a narážky na dnešnú dobu, má to akciu, dobrodružstvo, emócie, lovestory, intrigy atď. atď. Na takom malom priestore a primárne pre deti a potom celú rodinu úctyhodný záber. Môžem len a len odporučiť. V kine sme si to užili aj s dcérkou a po pár rokoch aj s manželkou. :) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $65miliónov║Tržby USA $58,568,815║Tržby Celosvetovo $215,905,815▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $15,138,599║ Tržby za predaj DVD v USA $13,672,907║ Už len tieň bravúrneho predchodcu, ktorá mám vo veľkej obľube. Tu to je už tak trochu moc na silu nastrelené. Áno niektoré gagy sa vydarili ale od polovici to už je dosť úmorne, tou prílišnou modernou a lásky plnými vzťahmi medzi postavami, tak to teda riadne dávajú dole. To komunikačné bitie, vypychovanie očí a iné podvratné blbiny si fakt mohli odpustiť. /55%/ ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • Krúdovci držia rekord v najdlhšom čakaní na pokračovanie spoločnosti Dreamworks Animation. Druhý diel prichádza do kín so 7 - ročným odstupom po tom prvom. V poradí ide už o šiestu "frančízu" Dreamworksu. (WalterIK7)

Súvisiace novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Poslední letošní snímky byly odloženy

Poslední letošní snímky byly odloženy

06.11.2020

Tak už je to víceméně oficiální. Ve zbývajících měsících letošního roku se nových filmů v kinech – tedy v případě, že by se vůbec nějaká otevřela – nedočkáme. Studio 20th Century Studios vlastněné… (viac)

Pixarovka Duše dorazí o Vánocích na Disney+

Pixarovka Duše dorazí o Vánocích na Disney+

09.10.2020

Tak už došlo i na Duši. Animovaný snímek studia Pixar měl původně dorazit ještě letos do kin, a to i po nedávných změnách ve svém kalendáři, které studio Disney provedlo. Jenže to se teď mění. Duše… (viac)

Reklama

Reklama