Reklama

Reklama

Time Rush

  • USA Reflex
Trailer

Obsahy(1)

Je to ako zlý sen. Keď sa nič nechápajúci Alex (Dean Alexandrou) prebudí, zistí že sa váľa v prachu, nič si nepamätá a práve sa stal svedkom vraždy muža (Byron Gibson), ktorý mu stihol odovzdať jednoduchý odkaz: „Pamätaj!“. Kým sa stihne ako-tak spamätať, trojica vrahov sa rozbehne k nemu a on sa dá na zbesilý útek. Nevie, pred kým vlastne uteká, ani to, prečo má na ruke hodinky so spusteným odpočítavaním na 30 minút. Už sa zdá, že s pomocou sympatickej Jane (Selina Lo), ktorá tvrdí, že je jej ex-priateľ, sa dostal z najhoršieho, keď ho prenasledovatelia vystopujú a zabijú. Tým sa to však vôbec nekončí; Alex sa opätovne prebúdza na tom istom mieste, v tej istej situácii a s rovnakým časovým limitom, aby sa pokúsil zistiť, čo sa to s ním vlastne deje... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Dalsi bezdejovy film z Thajska zalozeny na mnozstve bitiek a kaskaderskych kuskoch. Zapletku v ktorej nasho hrdinu neustale prenasleduju a po par minutach zabiju, aby sa znova prebudil a mohol utekat odznova z toho isteho miesta som nepochopil a po chvili mi to aj bolo uplne ukradnute. Aj keby to davalo nejaky zmysel, tak je to podane nezazivne a namiesto hercov tu obsadili kaskaderov, takze dialogy drhnu a nieco ako herecky vykon tu nenajdete. A pri 231. restarte mi to uz cele zacalo liezt na nervy. Komu ale sedia bezdejove bitky Tonyho Jaa, tak by ho mohli trochu bavit aspon tie bitky a kaskaderske kusky. Po choreografickej stranke su slusne. Dockame sa sem tam aj pôsobiveho akrobatickeho kusku. Akurat postradaju tvrdost, ku kontaktu evidentne nedochadza a akonahle sa bije hlavny zaporak Ron Smoorenburg, tak su aj dost pomale a nemotorne. Ron sa mozno vie bit, ale nikdy nevedel poriadne predat bitky na kameru. Nepomaha mu ani packal Zirilli, ktory sice toci bitky prehladne, ale volí blbe uhly kamery vdaka ktorym bitky pôsobia amaterskym dojmom. Na youtube sa najdu lepsie natocene bitky od amaterskych tvorcov. Vysledkom je totalny nezmysel s tuctovymi bitkami v ktorych sa obcas najde slusny chvat. 3/10. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Akčný film so sci-fi nádychom, ktorý si ako inšpiráciu berie ten istý zdroj ako Edge of Tomorrow s Tomom Cruisom - manga s titulom All You Need is Kill. A tak máme niečo, čo sme už videli, kedysi dávno v Groundhog Day (1993) a úplne nedávno v Source Code či spomínanom Edge of Tomorrow. Je tu časová slučka, ktorá sa neustále opakuje, s tým, že sa viac či menej (zväčša) úspešne obmieňa. A to je hlavný kameň úrazu filmu (ak nepočítame jeho nelogickosť), slučka neustále (asi 5-6x opakuje ten istý začiatok v neskrátenej podobe dlhej okolo minúty, čo po treťom pozretí začína značne nudiť). Kladom je však vcelku sympatický (ne)herec Dean Alexandrou a ním predvádzané kopy, vývrtky, saltá a vcelku vydarený parkour. Navyše má tu veľmi zdatného protivníka v osobe lámača kostí Rona Smoorenburga (ich záverečný súboj je určite nadštandartný vo svete dnešných sterilných akčných béčiek) a herecký trojlístok dopĺňa krehko vyzerajúca kráska Selina Lo, ktorá má však dostatok priestoru na to, aby tú svoju krehkosť niekoľkými tvrdými, dobre mierenými kopmi rázne poprela. Čo ešte môže tento film ponúknuť? Určite scénu odohrávajúcu sa na slávnom Train Market v Bangkoku a množstvo solídne zvládnutých akčných scén. Podtrhnuté sčítané, úplne priemerné béčko, ktoré do toho priemeru dotiahli spomínané akčné scény (asi top scény bitky v reštaurácii či posilňovni), ak nie ste ich fanúšik, tak sa radšej filmu vyhnite, ale ak máte v malíčku veci ako koľko častí na séria Karate Tiger či Kickboxer a kto sú ľudia ako Don the Dragon Wilson, Gary Daniels či Cynthia Rothrock, toto tu by ste si určite mali pozrieť... ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Céčkovej mindfuck film od Daniela Ziriliho kterej je, ale rozhodně povedenejší než jedna jistá nejmenovaná Azijská záležitost se svatým sádelnatým Štefanem. Jak zmínil ve svým komentu beso, tak tady si jeden hrdina dokola prožívá jistou situaci samozřejmě, že něco je pak v pozadí toho všeho, má to i svoji pointu a je to aspoň ten typ filmu kterej i když na něm není nic světabornýho udrží diváka v pozornosti a jako taková nenáročná průměrná jednohubka na jedno podívání poslouží naprosto bez problému.50% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Film je inspirován manga titulem "All You Need is Kill". Stejný komiks byl předlohou filmu Na hraně zítřka (2014). (jajano)

Reklama

Reklama