Reklama

Reklama

Ostrov lásky

  • Česko Ostrov lásky (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Grebo a jeho tehotná žena Liliane sa rozhodnú stráviť pokojnú dovolenku v obľúbenom letovisku na Jadrane. Najprv ide všetko ako po masle. Ideálne počasie, ideálne prostredie, ideálny čas pre letné radovánky. Práve vo chvíli, keď sa zdá byť všetko v úplnej harmónii, sa na scéne objaví zabudnutá minulosť v podobe charizmatickej a tajomnej Flory. Jej zjavenie znamená pre manželstvo Greba a Liliane tvrdú skúšku. Tomu, čo bolo, človek neutečie ani na Ostrove lásky. (Film Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

ProfiDivak 

všetky recenzie používateľa

Nič zaťažkávajúce pre bránicu, skôr hlavne v závere skúšajúce, čo všetko je rozumom ako brnením ozbrojený, aj zaťažený divák ochotný, hoci aj vrámci komédie, zniesť alebo tomu uveriť. Vypointovaná "masová explózia lásky" ma odradila od lepšieho hodnotenia, lepšie to na mňa pôsobilo spracované ešte explozívnejšie a masovejšie na Almodóvarov spôsob v Rozkoši v oblakoch, tam bolo vidno, že sa chce hlavne baviť...Tu sa to spletitosťou vzťahov a nie vždy uvoľnenou atmosférou blíži k dráme a potom už jeden nevie, čo má brať vážne a čo nie. A čo ešte naša bezbranná nevinná dospievajúca mládež:) ? ()

koksak176 odpad!

všetky recenzie používateľa

Som druhýkrát ženatý a fakt znesiem takmer akékoľvek zaobchádzanie. Ale z tohto filmu sme ušli po hodine, aj keď sme už pol hodiny sedeli so zaťatými zubami a čakali na zázrak. Nedalo sa veriť ničomu, od budúcej matky, ktorá sedí celý deň na slnku, s plnou silou sa hádže vo vlnách, či tancuje šialený tanec na parkete... Ak nie ste masochisti, tak radšej doma pozerajte čokoľvek iné. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Nechcem byť sprostý, ale toto bol film o nejakých prapodivných medziľudských vzťahov bez hlavy ani päty a navyše vraj komédia, pričom ani raz som sa nezasmial. Niekedy sa preto čudujem, aké hlúposti dokážu ľudia natočiť a hodiť to na filmové plátno. A Franco Nero na tom musí byť dosť zle, keď sa dokázal upísať takémuto snímku. Jedna hviezdička za dve sympatické dámy, lebo tie boli asi jediné, na ktoré sa tu dalo pozerať. 20 % ()

kaliakra 

všetky recenzie používateľa

Keď po Undergrounde potreboval psychohygienu Kusturica, nakrútil Čiernu mačku, bieleho kocúra - a vznikla kultová klasika, ktorá rozpútala okrem iného aj dodnes trvajúcu vlnu záujmu o balkánsku dychovku. Keď po Grbavici a Na ceste potrebovala zmenu Žbanićová, vznikol Ostrov lásky. Komédia, na ktorej sa nezasmejete, s hudbou, ktorá vás otrávi a príbehom, na ktorý rýchle zabudnete. Škoda. Ostrov lásky má bližšie k Svadbe medzi citrónmi Susanne Bierovej, ako k Čiernej mačke. Len nie je taký zábavný. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Snímek ´Ostrov lásky´ je příjemný letní film pro letní diváckou pohodu. Jedná se o příběh zamilovaný, avšak s patřičnými důsledky. Máme tu pár, Grega a Lilianu čekající miminko, na dovolené na Jadranu, kde z počátku vypadají skutečně jako pár zcela šťastný. Jenomže když Greg na večírku zazpívá v karaoke show píseň od kapely Scorpions ´Wind of Chance´, což je v českém překladu ´Vítr změny´, začnou se pomalu vyvíjet věci. Ano, ty změny skutečně nastanou v přímočaré dějové lince, ale ve filmově překrásném a stylovém výrazu. Klasický příběh o milostném trojúhelníku, ale ne takový, jaký by zřejmě každý očekával. Asi trochu bizarnost, ale v reálném pohledu jak pro koho. Z filmu letní přímořská svěžest vyvěrá každým filmovým okénkem a tak se tvůrci takovou atmosféru nijak nesnažili narušit přílišným dramatem. Příběh o mezilidských a hlavně partnerských vztazích sofistikovaně dotýkající se lesbismu a bisexuality, avšak bez patřičného moralizování, jak povětšinou bývá zvykem. Na kameře je vidět patrný art, a co se týče hereckých výkonů, nelze nikomu nic upřít. Snímek tedy pro někoho rozpačitý, pro někoho naopak chytrý a pro někoho hlavně odpočinkový, neboť nenutí u toho složitě přemýšlet. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama