Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje. Mladý Luke Collins (Scott Eastwood) je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Sophia Danková (Britt Robertsonová) je vysokoškoláčka, ktorá sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu a romantickú cestu životm. Ak odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 2

Recenzie (206)

Babous 

všetky recenzie používateľa

Po filmu Safe Haven bylo tohle velice příjemné překvapení. Jasně, červená knihovna jak vyšitá, ale když je nálada, tak proč ne! Hezký dojemný příběh o dvou časových liniích, o umění a samozřejmě o lásce (jinak by to nebyl Sparks). Závěr trochu moc pohádkový na to, aby tomu člověk mohl uvěřit, ale o to v tomhle žánru jde. Takže pro příjemný večer doporučuju - už kvůli sympatickému Scottu Eastwoodovi, který je celý táta. ()

Rocky88 

všetky recenzie používateľa

Už od začátku jsou jasně rozdány karty, tuctová kostra příběhu slibuje nulové invence a jasný konec, a to taky dodrží. Bez jediné výhybky. Jako bonus je tu zbytečná linka s nezbytečným Alanem Aldou. Zhruba za půlkou jsem vypnul a když jsem se před koncem zrestartoval, bylo vše tak, jak jsem čekal. Nebrat. Pokud chcete Aldu, pusťte si MASH. Pokud Eastwooda, pusťe si Gran Torino, Dirty Harryho či cokoliv jiného s tatíkem tohodle ťutínka s přehršlem pleťových masek. ()

Reklama

Volodimir2 

všetky recenzie používateľa

Romantika z tohto filmu priam vyteká a keby nebolo časové pásmo venované holokaustu a 2. svetovej vojne, tak tento film by som nemusel vidieť vôbec. Po nehode, sa ocitne 90 ročný Ira Levinson v nemocnici. Zásluhu na jeho záchrane ma ďalší pár z druhého časového pásma, študentka Sophie a mladý kovboj Luka. Sophia rekonvalescenta navštevuje v nemocnici a začína sa rozvíjať príbeh z mladosti Ira. Židovské dievča Ruth s rodičmi uteká z Viedne pred nacistickými represáliami do Ameriky. Tu sa zoznámi s mladým chlapcom, ktorý ale po vypuknutí vojny odchádza na front. Zranenie však ovplyvni jeho nasledujúci život. Presne to isté sa opakuje aj u Sophie v druhej časovej línii. ()

LaRhette 

všetky recenzie používateľa

Film má hned několik nedostatků, zároveň i přebytků, bohužel se ale navzájem nevyvažují. Za hlavní mínus považuji upřednostnění docela nezajímavého současného rámcového příběhu, který ve spojení s příjemně (hlavně díky obsazení kombinace Chaplin-Huston) ztvárněným retrospektivním vyprávěním pokulhává. Snaha navázat dva příběhy jejich podobnostmi (totiž spíš vzájemnou rozdílností partnerů obou párů) pak působí velmi plánovaně a zanechává pocit konstruovanosti. Jsou zde i drobné, avšak zásadní chyby typu: teď nám donesli večeři na bar, tak jo, jednou do toho šťouchneme a jdeme pryč. Člověk pak přemýšlí i nad vztahem s nejlepší kamarádkou. Působí podezřele, když se tzv. nejlepší kamarádka hlavní postavy neukáže během její největší krize jako podpora, naopak už o ní není vůbec řeč. To diváka vždycky vyhodí z konceptu. Přebytky se týkají hlavně filmových klišé, za všechny mluví využití deště snad v každé trochu dramatické scéně. Všichni musí být mokří, jinak se to přece ani nedá autenticky zahrát... nebo ne? (Pozitivum na závěr: pohádkové zakončení v podobě zkoušky alá sůl na zlato se povedlo.) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Je to predvídateľný gýč... ale dobrý predvídateľný gýč. Veľmi veľa tomu dáva prirodzená, sympatická a zohratá ústredná zamilovaná dvojica Britt Robertson/Scott Eastwood a vo vedľajšej úlohe fajn Alan Alda. Je to dlhé a scenár skutočne nepredstavuje žiadny zázrak (trocha mi to pripadalo ako keby niekto chcel strašne silou mocou natočiť nový Zápisník jednej lásky, takže som spadol zo stoličky pri pohľade na meno autora literárnej predlohy), no musím sa priznať, že to na mňa i vďaka atmosfére, krásnej prírode, spomínaným hercom a (najmä ku koncu) dojímavému scenáru fungovalo (hoci to často vypadávalo z tempa). Pár plusov k dobru aj za prostredie rodea, čo mi pripomenulo svojho času najlepšie roky môjho života, ktoré som strávil v stajni pri koňoch, čo naozaj nie je úplne to isté, ako rodeo, ale v istých ohľadoch to k sebe zas až tak ďaleko nemá. Takže s prižmúrenými očami 4*. Ale iba ak práve máte chuť na stopercentne americký romantický doják. ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehalo v Severnej Karolíne. (Laslo)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama