Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith stvárňuje Nickyho, ostrieľaného podvodníka, ktorý sa zapletie so svojou "žiačkou" Jess (Margot Robbie). Pri výučbe dôležitých trikov sa mu Jess dostane pod kožu a on sa rozhodne všetko náhle ukončiť. O tri roky neskôr sa kedysi neskúsená - teraz už dokonalá femma fatale objaví v Buenos Aires na nebezpečnom pretekárskom okruhu. Najnovšie Nickyho riskantné plány sa jej podarí prekaziť a skúseného podvodníka tak odstaviť z hry. Navyše, obaja rovnako nápadite rozohrali svoje podvody a obaja chcú podfúknuť rovnakého miliardára, majiteľa medzinárodného pretekárskeho tímu (Rodrigo Santoro). (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (584)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $50,1miliónaTržby USA $53,862,963Tržby Celosvetovo $154,362,963Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,903,888 //počet predaných kusov 82,064Tržby za predaj DVD v USA $1,700,855 //počet predaných kusov 113,466║ jednoznačne mi tam chýba lepšia chémia medzi postavami a aj keď miestami to má dobré napätie, troška sviežosti, je to len zlomok atmosféry oproti podobne ladeným filmom ako Dannyho jedenástka či Podfukári /55%/ ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Ničím extra výrazná oddychovka na nedělní odpoledne. Všechny oběti z davu se v tom filmu chovají jako totální ignoranti (nikdy mi nic neukradli, Praha člověka naučí), divák od začátku ví, jaké bude finále (Smith to vykecá na druhý véče), a Margot nakonec ani neukáže kozy. No a co, že už jsem je viděl? Sem prostě naštvanej. Ještě, že to má tak sexy heistovskou režii, jinak bych šel klidně ještě níž. ()

Reklama

MMR 

všetky recenzie používateľa

Jeden podvodník vedle druhého, až z toho jde hlava kolem. Tyto filmy obvykle moc v lásce nemám, ale tento je zdařilý. Pár výhrad ovšem mám. Hlavně vysvětlování těch podfuků. Většina z nich nedávala smysl a byla nelogická. Tam vidím jediný problém filmu, ve scénáři. Takovéto situace jsou dle mého názoru totiž potřeba vysvětlit pořádně, jinak to ztratí svůj efekt a divák pak může býti zklamán. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Motív filmu nepatrí len tak nejakým zlodejíčkom, ale ostrieľaným profesionálom, ktorí ani na sekundu nestratia pozornosť a svoju vytipovanú obeť tak brilantne pripravia o čokoľvek, čo si zaumienia a to bez jedinej známky zaváhania. V snímke sa pomaly odhaľujú zlodejské techniky a triky, ktorých premyslenosť až trestuhodne zvádza k vyskúšaniu. Na rozdiel od predchodcov s podobnou témou, tú nemáme zlodejskú skupinu, ktorá by išla po veľkej rybe, ale sa nám predstaví komplexné zoskupenie sebaistých vreckárov a podvodníkov, ktorí sú spoločne schopní prekvapivo rýchlo vygenerovať balík peňazí. Focus patrí k filmom, ktoré ukazujú krádeže a kriminalitu z pohľadu "pohodových" zlodejov, ktorí by pokojne mohli byť našimi najlepšími kamarátmi a s nejakými morálnymi otázkami si rozhodne hlavu nelámu. ()

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Celou dobu se čeká na něco většího a hlubšího, to ale nakonec nepřichází. Margot Robbie je skutečně jen hloupá blondýna a Will Smith jen vychytralý zlodějíček, který sešel z cesty. Je bohužel dost vidět, že ani jeden nebyl pro Focus první volbou. I když Smith nedokáže natočit vysloveně špatný film (After Earth jsem neviděl) a sám o sobě je velmi dobrým hercem (což o jeho ženském protějšku nelze s jistotou říci), nějak mi k sobě neseděli. Je jasné, že Smith měl být vnímán něco jako mentor a že před kamerou příliš nestárne (podobně jako Depp v Public Enemies), nicméně věkový rozdíl (22 let) je až příliš velký. Inu, tohle není záležitost jen tohoto flmu, že... ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (15)

Súvisiace novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (viac)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (viac)

Reklama

Reklama