Reklama

Reklama

Milenci tých druhých

  • Česko Milenci těch druhých (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jake Harbor (Jason Sudeikis) a Lainey Daltonová (Alison Brieová) na univerzite spoločne zažili prvú sexuálnu skúsenosť. Keď v súčasnosti, o desať rokov neskôr, sa náhodou stretnú v New Yorku, zisťujú, že im to v živote - a hlavne vo vzťahoch - veľmi nevychádza. Ich najväčším problémom je partnerova vernosť. Kým Jake je profesionálny sukničkár a záletník, Lainey je neustále zraňovanou a podvádzanou kráskou. Obaja preto uzavrú úprimnú priateľskú dohodu o vzájomnej, prísne platonickej vzťahovej výpomoci, ktorej cieľom je obojstranná podpora pri hľadaní zdravého a šťastného partnerstva. Takého partnerstva, ktoré žiadna nevera - alebo niečo podobné - nemôže narušiť. Alebo áno? (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama