Reklama

Reklama

Rozprávky bratov Grimmovcov: Princ v medvedej koži

(TV film)
  • Česko Medvědí princ (viac)

Obsahy(1)

Princ Márius je zahľadený sám do seba. Lenže jedného dňa sa mu všetko zráta a diabol ho premení na medveďa. Vyslobodiť z tohto zakliatia sa môže len vtedy, keď do rovnodennosti nájde ženu, ktorú miluje. (STV)

Recenzie (5)

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

S dětmi celkem koukatelné, ale... Zlatý Ivánek v Mrazíkovi, ten i přes archaičnost pohádky vypadal jako medvěd. zakletý Princ v této pohádce vypadal spíše jako Big Foot :-). Co se mi líbilo prostředí kde byla pohádka točena, ty vodní kanály byly hezké. No jinak to byla taková klasická německá pohádka, lehce hozená do kýče s občasným německým nehumorem. Ačkoliv naše pohádky posledních let jsou většinou hrůza, alespoň tam máme hezké herečky. Tady v téhle nebyla hezká ani jedna a to dokonce ani ta, kterou si princ nakonec (možná) vezme za ženu. Dávám tedy za dvě půlky prstenu. * * ()

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemci iba nahodou a to na obrovskom casovom priestore vedia charaktery, tu zakonite nemozno rozvinut rozpravkove vztahy. Tupy muzsky predstavitel s chlapsky vyzerajucimi zenami rozohraju kratke bezemocne divadlo s jednou strelou, drevom, ohyzdnou maskou, nudou, sterilitou a nezaujmom o divaka. (Videne 29.12.2019, stv1) ()

DavidDizzer 

všetky recenzie používateľa

Trochu jsem nepobral toho carodeje, ktery se sam nemohl dostat z te site? Treba kouzly ? Jinak pohadka neurazi, nenadchne. Velmi primitivni dej a napad, nic extra dej. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama