Reklama

Reklama

Atomica

  • USA Deep Burial
Trailer

Obsahy(1)

Mladá inšpektorka bezpečnosti Abby Dixon (Sarah Habel) dostane príkaz dostať sa do v púšti izolovanej jadrovej elektrárne, ktorá sa náhle dostala do režimu offline. Jej úlohou je dostať priestor opäť do režimu online. Po príchode spozoruje, že na mieste nie je všetko v poriadku. Začne pochybovať o duševnom zdraví posledných dvoch pracovníkov a zistí, že je sama v nebezpečenstve. (kubqo)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (10)

honajz 

všetky recenzie používateľa

Pár triků ušlo. Ale jinak mi přišlo, že někdo vzal povrchně nápad ze Solaris, mixnul to s určitým nápadem řekněme z Insidera kombinovaného s Resident Evil, a protože měli k dispozici jen jednu továrnu, běhá tam holka od jedné bedny se šroubama ke druhé a mezitím řeší dilema, kdo je kdo a co je pravda. Tedy jako, jestli si nějaký divák myslel, že je vše ok hned po úvodních zcela návodných záběrech, musel být na hlavu padlý, takže o nějakém napětí se zde nedá mluvit, nějaký twist na závěr zcela chybí a samotné vyznění je bezradné a o ničem. A na tu anorektičku se taky moc koukat nedalo. ()

Reklama

Magika82 odpad!

všetky recenzie používateľa

Mou kritiku k tomuto snímku zkrátím, jelikož vysvětlovat důvody proč jej posílám rovnou do Odpadu, obsahují vše, co se mi příčí stejně, jako pokřivený soudní systém a politika této země... Nelogičnost, průhlednost a čitelnost děje po prvních deseti minutách de facto až do závěrečných titulků, duševní zdraví by se zde nemělo posuzovat u filmových postav, nýbrž u scénáristů i režiséra... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Kdyby to alespoň bylo trochu víc než jen interiérové sci-fi, které v sobě vlastně ani nic moc sci-fi nemá, jsem ochotný jít i na průměr, protože herci se mi zde líbili, ale nakonec ani ten příběh to nevytáhne nikam dál a konec už je docela nuda. Bohužel se tohle tak nějak dalo čekat už od prvních minut. ()

WugWugs 

všetky recenzie používateľa

Inžinierka prichádza riešiť problém do elektrárne postavenej v rádioaktívnej zóne, ďaleko od obývanej oblasti. Vo vnútri jeden z dvoch zamestnancov chýba, druhý sa správa podivne. Hodinu film vyzerá skoro ako sci-fi v štýle Strugackých alebo Lema, samozrejme v jednoduchšom/prístupnejšom americkom podaní - takže v hlavnej úlohe namiesto veterána Sergeja vystupuje nerdy modelka, ktorá má za najbližších priateľov psov menom Jobs a Tesla. Záver je však celkom poameričený a mierne ma sklamal. Spracovanie vôbec nie je márne, vizuál príjemný, celkovo je Atomic skôr atmosférický - kto hľadá akciu, bude sa nudiť takmer až do konca. Režisér by kľudne zvládol aj rozvinutejší scenár a dlhšiu minutáž. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama