Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka tínedžerov sa rozhodne spríjemniť si jarné prázdniny a vypadne von z mesta. Noc prečká v lacnom moteli. Bohužiaľ v okolí práve prepukla epidémia vírusu STD, ktorá mení ľudí na monštrá túžiace len po krvi a sexe. Jediným spôsobom, ako sa epidémii ubrániť je obmedziť akýkoľvek kontakt, najmä telesný. Pre skupinu je to ale nepredstaviteľná misia. (beso74)

(viac)

Recenzie (12)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Lacná, ale vcelku ZÁBAVNÁ NOC, ktorej cieľový divák by teoreticky mohol byť jasný už podľa vydareného old-school posteru. I keď človek nikdy nevie, ktorého vážne sa berúceho prdelníka zase napadne to preklikať a nasádzať uvedomelé odpady. Je to síce skôr vulgárna zombie komédia než regulérny horor a mohlo to byť samozrejme kratšie, lepšie, atd., ale ja si radšej pozriem takýto nezávislácky úlet, než napr. ďalšiu pásovú otupnosť od Blumhousu. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Mnohými ospevovaný ( aj na niektorých festivaloch) zombie horor, ktorý ma sklamal na plnej čiare. Bol som zvedavý na Brinke Stevens, tá ako flegmatická učiteľka si odučila svoju hodinu za 2 minúty a vyparila sa. Bol som zvedavý na variáciu zombie tématiky a zas som bol sklamaný, tá spočíva len a len v tom, že vypnúť mozog nestačí, základom je zo zemského a telesného povrchu vymazať tú vec, ktorou sa myslí ešte častejšie ako hlavou. Skupinka nadržaných tínedžerov je taká istá ako pred 30 rokmi, radodajka, černoch, hanblivka atď, ich cieľom je dôjsť niekam, kde sa ani vlastne nedostanú, ale počas jazdy takmer na každom kroku stretnú Cornelia, prvú obeť epidémie. Asi vie lietať. Pokus o fekálny humor najhrubšieho zrna je samoúčelný a trápny až odporný, bratom Ferrelovcom a tvorcom posledných častí Scary Movie by sa akože mohol pozdávať, ale mne nijako nevonia. Ak to zhrniem, amatérsky počin, ktorý je iný len v tom, že posúva hranice trápnosti zas o niečo ďalej. Jednú hviezdičku za fakt podarený plagát. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Pár zábleskov z oboch uvedených žánrov je pre mňa skrátka málo. Aj keď nebolo všetko vyslovene zlé, Ja pre tieto amatérčiny skrátka nemám pochopenie. Obzvlášť keď sa veškerá snaha opiera o gore, no všetky ostatné "detaily" akob tvorcom unikali. Možno preháňam, no bohužiaľ "Night of Something Strange" hrubo nebavil - 40% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ve filmu „Night of Something Strange“ najdete humor, který se vám může líbit, stejně jako takový, který pro vás bude trapný. Najdete zde gore, které vás překvapí svou násilností, ale i gore, které vás překvapí kvalitou provedení. A je vidět, že tvůrci měli nápady. Někdy hodně šílené, ale podařilo se je prezentovat tak, aby to zaujalo. Není to skvělý horor, ale něco na něm přece jen je. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to jako Troma, ale není to Troma. Rozdíl však nepoznáte, jelikož kadence nejroztodivnějších prasáren a hnusáren je takřka zarážející. Že chcete pár příkladů? Dobrá, máte je mít. Je libo ožraná zombie s mnohalitrovou ejakulací, co navíc ocucává nasáklé tampony? Nebo radši týpka, co omylem vylíže a ošuká svého tlustého kamaráda a následně se v něm dokonce zasekne? Nebo radši koukáte na sex s mrtvolou? Průjem na ksichtě? Obrovské ohnilé ptáky? A co takhle ozubené či dokonce vytrhané vagíny? Zdá se vám to pořád málo? Pokud vám tedy nevadí fekální humor a narážky na klasiku žánru, klidně to zkuste. Na mě byla většina zdejších vtípků už přes čáru. A to mi tyhle komedie většinou sedí. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama