Reklama

Reklama

Vianočné dobroty Gordona Ramsayho

(relácia)
  • Česko Gordon Ramsay: Štědrovečerní večeře (viac)
Reality-TV
Veľká Británia, 2010, 90 min

Účinkujú:

Gordon Ramsay

Obsahy(1)

Vianočný špeciál s Gordonom Ramsaym – vynikajúcim kuchárom, ktorý sa vo svojej šou snaží naučiť divákov, ako navariť chutne a ušetriť pritom čas a peniaze. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

tommmy89 

všetky recenzie používateľa

Predstavte si tú pohodu pred telkou, keď Vám "mamka / starká" varí Vianočnú večeru a vypeká koláče a vy sedíte pred telkou a pozeráte obľúbené rozprávky a filmy. No, ja vlastne spomínám rád na tieto sviatky a tiež ich rád zažívam s "rodinou", pretože je to niečo výnimočné, čo sa dá zažiť len raz za rok. Postupom času, keď som prišiel i ja ku tajom kuchyne a zasvätil sa do týchto sviatočných pokrmov, nerobí mi problém pozerať tieto relácie a to i na sviatok. Však prečo by aj? V kuchyni sa práve varí tucet dobrôt a telka Vám len prirobí starosti naviac, pretože ak budete jesť pred štedrou večerou neuvidíte zlaté prasiatko... Gordon Ramsay je kuchár s veľkým písmenom na začiatku a vidieť ho ako pripravuje pre nás "NEtradičnú" vianočnú večeru je veľkým plusom a ja mu dávam klobúk dolu. 4* ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Oproti Ultimate Cookery Course mi to přišlo slabé. Povinné procházky s dětmi, syn, kterému se rozváže lano při houpání na pneumatice (a předtím je vidět, jak trucuje u stromu), nutná přítomnost maminky v kuchyni, kterou Gordon k ničemu nepustí, hraná rozpustilost u štědrovečerního oběda (mít doma kamery na každém kroku, jakákoliv spontánnost by ze mne vyprchala, i kdybych v sobě měl dvě láhve ferneta) a hlavně ty recepty užijí spíše anglosasové, ne obyčejný středoevropan. Kdo z nás dělá na Vánoce krůtu nebo krocana, s nádivkou, výpekem...? Kdo z nás má doma jen tak jedlé kaštany na dochucení růžičkové kapusty na pancettě? Jsou to ve výsledku docela nákladné a drahé recepty, pro běžné vaření nepoužitelné (až na míchaná vajíčka, ale tam preferuji styl Zdeňka Pohlreicha na páře), a croissanty a uzeného lososa také běžně doma nemíváme. Takže sorry, celý ten vánoční speciál mi přišel na sílu chtěný a hraný, a s nepoužitelnými recepty, podle mne nepoužitelnými i pro běžného Brita. ()

Reklama

stration 

všetky recenzie používateľa

Sledovat Ramsayho při vaření je svátek sám o sobě. Jako takový "vánoční speciál" to asi o moc líp udělat nešlo. Je to pochopitelně poněkud zdlouhavé a ti malí caparti na atraktivnosti taky nepřidají, ale Gordon to naštěstí všechno ukočíruje. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama