Reklama

Reklama

Tvrďas 2

  • Česko Mstitel bezpráví 2 (viac)
Trailer

Vyznamenaný veterán vietnamskej vojny Frank Vega sa znova vracia do Los Angeles, aby si vyrovnal účty so zloduchmi a vyčistil mesto od všadeprítomnej špiny. Tentoraz si so sebou privádza starého priateľa Bernieho Popea, nevrlého chorľavého kumpána, ktorý trpí fóbiou z otvoreného priestoru. Na svojej ceste za pomstou budú musieť starnúci muži využiť jediné dve veci, ktoré ešte poriadne ovládajú – svoj dôvtip a svoje päste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Na moje prekvapenie ma to celkom bavilo. Danny Trejo je stále zábavný a kým sa neberie vážne ako v tomto prípade, tak je to stále zábava. Danny Glover mi ako herec v pamäti veľmi neustal ale rola senilného dedka mu náramne pristala. Bitky a akčné scénky celkovo nič ale hláškovalo sa v pomerne hustej frekvencii. Takže zabavil som sa ale druhý krát si to už asi nepozriem. ()

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Uživatel volaný Vocaslav1 charakterizuje snímek jako nálož zábavy a prču (ať je to, co je to). Naneštěstí se jedná o úplně debilní počin, jež sází na to, že mladí prostě chtějí vidět "slavné" důchodce, kterak kosí celý argentinský kartel. A herecké obsazení jde ruku v ruce s pofidérností zápletky - vlasatý mexikán z Tijuany je exemplárním příkladem antiherce, jež ovšem mladé a inteligenčně neobdařené jedince láká. 15% ()

Reklama

TERRORDROME

všetky recenzie používateľa

Danny Trejo sa vezia na módnej vlne akčných dedkov a jeho Zlá Riť sa dokonca dočkala druhého dielu, čo ma teda prekvapilo. Ale milo, lebo dvojka je ešte o kúsok lepšia než jednotka a taktiež viac komediálna, čo jej dáva šťavu. Inak je dej ten istý čo v každom Trejovom filme, gangsteri nasrali nesprávneho mexičana a on ich teraz musí zmárovať. Už na to však nie je sám, do party pribral druhého Dannyho, toho čo mal kedysi Smrtonosnú Zbraň, ale dnes má už len hemeroidy a zelené tepláky. Nakladačky však ostávajú aj tak prevažne na Trejovi, lebo Glover vyzerá že sa každú chvíľu vplyvom zemskej príťažlivosti vlastnou váhou zlomí v páse a rozpadne na prach, ale zasa je z neho cool nevrlý hláškujúci geront čo stále držkuje a obťažuje zaľúbencov v intímnej chvíli svojimi prdmi. Vďaka nemu sa film predsa len niekam posúva, lebo inak je to do písmena to isté čo v predošlej časti. Trejo niekam nabehne, všetkých zmláti a pomocou dômyselných vypočúvacích techník typu ventilátor na holom vtákovi získa ´dalšie mená a adresy. No a tak sa dvom páprdom podarí zlikvidovať celú Argentínsku narkomafiu! Brať vážne sa to samozrejme nedá ani trochu, len sa proste trochu pobaviť. Na mňa to fungovalo a dúfam že bude aj trojka kde prestarnutí zloritníci s vreckovým arzenálom v buzitaškách zvrhnú komunistický režim v severnej Kóreji a sekundovať by im mohol ešte trebárs taký 90 ročný Christopher Lee s rotačákom. Mega HU! ()

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

Dvojka je o chlup lepší než jednička!A to hlavně zásluhou sekundujícího důchodce v zeleném oblečku,kterého ztvárňuje Glover. Když dojde na akci, umí fackovat jako za mladých časů a máničku Treja dobře doplňuje. V příběhu nehledejte nic nového,jde o klasickou béčko pomstu. Tím nejlepším je již zmiňovaný sportsman Glover a scénář,který je povedený a získává dvojce čtvrtou v hodnocení....přiznávám,že za minutu dvanáct ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Pokračování Veterána neboli v originále Bad Asses se v zásadě tolik neliší od prvního dílu jen tu přibyl a i dobře zapadl druhý Danny a to Danny Glover.Dějová linka je podobná jako u prvního dílu-Trejo přijde o blízkého člověka jde se pomstít každímu kdo s tím má něco společného.Po bok dostal parťáka ,bývalého hokejistu Dannyho Glovera ,který už má taky svůj věk,ale nakopat zadek umí slušně a když si k tomu obklíkne teplákovou soupravou tak k němu musí mít respekt každý kdo se přiblíží :-) .Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama