Reklama

Reklama

Tvrďas 2

  • Česko Mstitel bezpráví 2 (viac)
Trailer

Vyznamenaný veterán vietnamskej vojny Frank Vega sa znova vracia do Los Angeles, aby si vyrovnal účty so zloduchmi a vyčistil mesto od všadeprítomnej špiny. Tentoraz si so sebou privádza starého priateľa Bernieho Popea, nevrlého chorľavého kumpána, ktorý trpí fóbiou z otvoreného priestoru. Na svojej ceste za pomstou budú musieť starnúci muži využiť jediné dve veci, ktoré ešte poriadne ovládajú – svoj dôvtip a svoje päste. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (83)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Na moje prekvapenie ma to celkom bavilo. Danny Trejo je stále zábavný a kým sa neberie vážne ako v tomto prípade, tak je to stále zábava. Danny Glover mi ako herec v pamäti veľmi neustal ale rola senilného dedka mu náramne pristala. Bitky a akčné scénky celkovo nič ale hláškovalo sa v pomerne hustej frekvencii. Takže zabavil som sa ale druhý krát si to už asi nepozriem. ()

mosnak 

všetky recenzie používateľa

Béčkový filmy mám rád, ale tentokrát mě Bad Asses 2 vůbec nesedlo. Dva 70letí dědci vypráskají argentinskou drogovou mafii. Původně jsem chtěl dát odpad, za hrozně křečovitý příběh a za jeden kýč za druhým, ale na druhou stranu musím uznat, že sem tam jsem se usmál, když dědci řekli něco vtipného. Což ovšem film jako celek moc nevytrhne - 20% ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Podobne dobré ako jednotka. Proste úplne uletená vec, ktorá ale tvári dosť vážne. Prvých 20 minút je vlastne skôr taká dráma. Ale neskôr vytiahnu skutočné esá. Keď sa Danny s Danny začnú obliekať do akcie, fakt som šťal od smiechu. A čo má Danny v ladvinke? No predsa ladvinku. A z čierneho Dannyho je ešte solídny sukničkár. A tie bitky sú síce absurdné, ale pobavia tiež. 70% ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

První díl se ještě dal nazvat zábavnou koninou, odkazující na Troma filmy 80. let. Dvojka už se snaží o příběh (standard o oblíbeném dědovy, který se vydává na cestu pomsty ve stylu "Přání smrti") a možná i nějaké to herectví, ale propadá ve všem, co v jiných žánrově podobných snímcích (tentokrát se jedná o akční buddy movie, hlavně díky Gloverově přítomnosti). Chemie a špičkování mezi Trejem a Gloverem, absolutně nefunguje a většinu replik si asi sami vymýšleli a akční scény jsou jedny z nejhorších a nejnevýraznějších, které jsem za posledních několik let viděl. O scénáři raději nemluvit. Zábavu opravdu hledejte jinde. ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Tak si vravím, že si aj ja z času na čas ohodnotím film bez toho, aby som sa zamýšľal nad tým, aké všelijaké kraviny tam boli. Toto je presne jeden z tých filmov (a tak som hodnotil aj jednotku). Je to proste Bad Ass. Naproti kadejakým béčkovým debilitám s Lundgrenom, Van Dammeom, Seagalom a ďalšími kokotármi, ktorí si nevedia uvedomiť, že by už bolo načase urobiť si srandu aj sám zo seba, seňor Trecho a Denzel Glover to vedia. Je to blbosť, ale vtipná a ja som sa zabavil. Hlášky sa podarili, kozy vybrali dokonalé a celé to šlape v 80kovom duchu až do konca. Je tu však jedna vec čo ma zaujíma. V jednotke použili autobusovú naháňačku z Red Heat a tu použili bielomodrý Ford Bronco...presne taký ako bol v Komande a dokonca sa v ňom aj premávajú po lese (hoci s brzdami)... tak si vravím, že režisér asi vyrastal na Arnoldových filmoch. Ak v trojke uvidím Treja na koni s veľkým obojručákom, budem nadšený. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené