Reklama

Reklama

Chlapec od vedľa

  • Česko Kluk od vedle (viac)
Trailer 1

Stredoškolská učiteľka Claire Petersonová (Jennifer Lopezová) nedávno opustila svojho neverného manžela. Keď sa do susedného domu nasťahuje atraktívny a charizmatický devätnásťročný Noah Sandborn (Ryan Guzman), Claire v slabej chvíľke podľahne jeho čaru a prežije s ním noc plnú vášne. Vo chvíli, kedy sa Claire pokúsi vzťah ukončiť, sa však Noahovo flirtovanie zmení na nebezpečnú a násilnú posadnutosť. A Claire musí urobiť všetko, aby seba aj svojich blízkych ochránila pred pohromou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (16)

Trailer 1

Recenzie (134)

L'Alpagueur 

všetky recenzie používateľa

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Rob Cohen sa rozhodol v dnešnej dobe pripomenúť 90´s thrillery a tak natočil malé, neškodné psycho o učiteľke, ktorá sa v slabej chvíli vyspí s mladým susedom. Ten je však trochu vyšinutý, nie je ochotný akceptovať to ako jednorázovku a tak ju prenasleduje na každom kroku a postupne jej čoraz viac komplikuje život. Obsadenie Jennifer Lopass do titulnej MILF role bolo vhodnou voľbou, bohužiaľ všetko ostatné ostalo akési odbité. Nudné, necharizmatické postavy, predvídateľné a po väčšinu času nevýrazné dianie, žiadny výraznejší teror či nebodaj niečo odvážnejšie – ešte aj v hlavnej sex scéne (ktorá je v niektorých verziách filmu absurdne vystrihnutá) dokopy nič neukážu. Na imdb pozerám, že to má dokonca Rkový rating, čo sa mi ani nechce veriť. Komerčná somarinka pre decká, ktorej dám tie slabšie 3* len pre to, že sa celkom pohodovo pozerala. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všetky recenzie používateľa

To už nestojí za koment. Prostě blbeček, co zaspal posledních 30 let kinematografie se vytasí s takovou směsicí klišé, že už to ani k smíchu není. To by bylo úplně pitomé i jako kamerové cvičení studentů prvního ročníku. A za omráčení záporáka + nechám ho ležet jen tak, aby zase mohl vstanout, bych scénáristy zavíral do vězení. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ešte stále krásna Jennifer a jedna trochu napínavá scéna film nezachráni. Navyše, pokiaľ je totálne zabitý tak slaboduchým scenárom, že by ho napísali dramatickejšej aj v osobitnej škole. Nelogické reakcie aktérov na danú situáciu a jeden hrozne zlý mladík, ktorého neodzbrojí ani armáda a je vždy tam, kde nečakáte. 5 hviezdičkové hodnotenia sú paškvilom ľudskej inteligencie. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

To byla taková nuda :D :D Ale měla jsem chuť se podívat na Jennifer Lopez, jelikož kdysi s ní byly filmy i zajímavé - a ano, ona ví, že je moc hezká a jak toho využít :) I když v tomto filmu nosí neskutečně asexuální pytlovité oblečení :) Tento film je ukázka, jak v USA nedojídají jídla a nezatahují si závěsy doma a děsně se pak diví, že je někdo vidí :D :D Je tam tolik absurdit :D :D "Vrcholová" :D :D scéna ve stodole je dost nechutná a krvavá - ta byla super :) Film vyniká i skvělou sexuální scénou ;) :) To se musí nechat :) Nic krátkého ani příliš zahaleného :) Jo a hudba - ta byla super :) Ta se mi moc líbila :) A hláška před manželem od mladíka, který si užil se svou sousedkou alias jeho manželkou - "Tady bylo pěkně mokro" :D :D To by teprve začátek :) ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • O natáčaní sexuálnych scén Guzman povedal: "Toto bola časť filmu, kedy som sa cítil najnepríjemnejšie. Museli sme si zladiť každučký kúsok scény. Bola to najmenej sexy, hoci v skutočnosti sexy, scéna, ktorú uvidíte na obrazovke." (Arsenal83)
  • Jennifer Lopez uskutočnila svoje doteraz najväčšie hispánske tlačové turné v Miami v rámci propagácie filmu. Dúfala, že film osloví hispánske trhy, pretože obsahuje dvoch hispánskych hlavných predstaviteľov, čo by podľa nej nebolo možné, keby ho produkovalo veľké štúdio. Navštívila preto veľa relácií a diskusií určených pre latino publikum. (Arsenal83)

Reklama

Reklama