Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1984 boli Amanda (Michelle Monaghanová) a Dawson (James Marsden) spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, no aj napriek tomu medzi nimi vznikla osudová láska. Meštiacka spoločnosť im ju však nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Dawson žije sám, pracuje na ropných plošinách v mori a tajne podporuje rodinu, ktorú nechtiac pripravil o otca. Amanda je vydatá, matka dvoch detí, ale jej vzťah s manželom alkoholikom, poznačený smrťou malej dcérky, stroskotal. Príležitosť zmeniť doterajší život je na dosah ruky... Ale je to ešte možné? Dá sa prepísať minulosť? A je láska naozaj to najcennejšie, čo môže človek darovať? (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (172)

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Sparks vždy doručí. Osudovou lásku vidí za každým kanálem, zamilovaní se setkávají výhradně na kýčovitých místech, lidi dělí na hodné a zlé, pro větší prožitek musí zemřít dítě a každý druhý tam ze sebe sype životní moudra na počkání. Dvě časové osy vyprávění alespoň dávají pocit, že se jedná o něco nadprůměrného, i když předvídatelnost je ve zlomových momentech až komická. ()

tom.nosek 

všetky recenzie používateľa

Na tomto romantickém dramatu si cením především toho, že těch zápletek a zvratů je tam víc, takže se to celkově nedá predikovat úplně od začátku. Za mě osobně lepší než The Notebook od stejného autora. Na rozdíl od Notebooku se tady jednak dá mnohem víc sžít s postavami a přitom to není taková trapárna a druhak je to film drsnější a nebojí se odvážnějších záběrů. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Ak by som si mal zapnúť srdcervúcu romancu tak jedine z pera Nicholasa Sparksa. Jeho príbehy sú tak sladké s tak infantilnou zápletkou, že si vo svete našiel viac odporcov ako priaznivcov. Čo už. Ak (a nie je to moc často) dostanem chuť na romantiku vždy siahnem po tomto autorovi vo filmovej podobe. "Čo s láskou" nie je síce taká pecka ako napríklad "Zápisník jednej lásky" ale pozerať sa to dá. Mierne ma sralo akurát tak to, že som vedel asi 10 minút dopredu čo sa stane ... ale to je možno aj tým, že mám tieto filmy už v merku. Časove premisy boli plynulé a dalo sa vo filme vyznať. Romantika a dráma zohrali svoju úlohu. Jediné čo ma nasralo bol ten koniec, ktorým autor chcel vymačknúť poslednú štipku dôstojnosti s už aj tak dosť uplakaného diváka tým že urobí z Dawsona Ježiša. Inak herecké obsadenie mi hralo na notu a bolo veľmi sympatické. Mladšiu Amandu som žral ako aj mladšieho Dawsona, staršie duo hralo trocha druhé husle ale išlo im to. Nebudem sa tu už moc rozpisovať a šľahnem iba hodnotenie. 82% ()

Alementina 

všetky recenzie používateľa

Do haje, ja chtela romantiku, tohle je ta nejkýčovatější červená knihovna, což by se dalo zkousnout, ale ono to blbě končí. Ani to nepovažuju za spoiler, ja naladu pod psa, blbe mi je a tak jsem chtela nenarocnou romatiku se stastnym koncem ... a tohle teda fakt ne. A hrozne me stvalo, jak si mladej Dawson neni podobnej s tim starym. ()

Sufferer 

všetky recenzie používateľa

Cesty osudu sú nevyspytateľné. Sparksove príbehy osudových lások na opačnú stranu občas každou zatáčkou a výmoľom na ich ceste priezračne predvídateľné. Brať to môžete tak za negatívum, ako aj pozitívum, záleží čisto na náture. Čo s láskou, pravdaže, nejde odbočkou k dielam s vyššími ambíciami a s pokojným srdcom ho môžeme zaradiť do priehradky “na jedno použitie“, avšak dýcha z neho prenikavá a všeobjímajúca romantika. Hviezdna obloha a cvrlikanie cvrčkov. Svetlo sviečok, ruže a dva poháre s vínom. A praskanie dreva v kozube. A romantická hudba z gramofónu. A... Láska je nádherný gýč. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (12)

  • Ve filmu omylem zastřelí Dawson (James Marsden) jeho bratrance. V knize ale zabije místního doktora při autonehodě. Co však zůstává stejné je to, že oběma ženám zabitých můžu, jak ve filmu, tak v knize, posílá Dawson měsíčně peníze. (pityty)
  • Když Dawson (James Marsden) spravuje Amandě auto, otevře kapotu a položí si dovnitř knihu. Po chvíli kapotu zavře a knihu už nevytáhne. (pityty)

Reklama

Reklama