Reklama

Reklama

Najbláznivejší učiteľ všetkých čias nielenže nemá maturitu, ale nedokončil ani základnú školu. A pod budovou gymnázia, kde učí problematických tínedžerov, hĺbi tunel ku skrýši s ukradnutými peniazmi, ktoré tam po lúpeži uložila jeho priateľka.
Zekiho Müllera (Elyas M´Barek) práve prepustili z väzenia. Vedľa Götheho gymnázia, kam jeho priateľka, striptérka Charlie (Jana Pallaskeová), zakopala ukradnuté peniaze, medzitým vyrástla nová telocvičňa. Aby sa Zeki dostal k svojmu lupu, nastúpi na školu ako falošný učiteľ. Zatiaľ čo vo dne bojuje s problematickými adolescentami svojrázne drsným spôsobom, v noci tajne hĺbi pod telocvičňou tunel. Jeho kolegyňa, novopečená idealistická profesorka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), s prekvapením zisťuje, že na tínedžerov platia Zekiho neortodoxné metódy – napríklad kolektívne sprejovanie vlakovej súpravy. Študenti z obávanej triedy začínajú chápať, že na nového kantora jednoducho nemajú a na povinnom vzdelaní tiež niečo bude. Pod Lisiným vplyvom sa zároveň mení aj drsňák Zeki. Keď konečne vyhrabe zakopané peniaze a poplatí dlhy, zmení svoj pôvodný plán a neodíde do Južnej Ameriky za svojou láskou. Naopak, zvyšok peňazí minie na zasypanie tunela a chystá sa na vysokú školu. K tomu však potrebuje svoje maturitné vysvedčenie, ktoré nemá, keďže nedokončil ani základnú školu Pomôže mu riaditeľka školy, pani Gersterová (Katja Riemannová)? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

lukasK1995

lukasK1995 (hodnotenie, recenzie)

Keď som chodil na strednú kúsok od našej bola jedna odborná a tam chodila takáto hnusná čvarga ako tu vo filme..ľutoval som učiteľov ktorí btam uxili

Uživateľ dr.horrible zmazal svoj príspevok.

martincba

martincba (hodnotenie, recenzie)

Prosim niekto mi vysvetlite ten vtip s pravitkom a facebookom...ani po 4 rokoch ho nechapem

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnotenie, recenzie)

Taky nechápu, čím je to tak vyjímečný, mně se to nelíbí. Možná je to nejlepší komedie německé provenience, ale ani tak nic moc.

Uživateľ Gryphon zmazal svoj príspevok.

Akira777

Akira777 (hodnotenie, recenzie)

To má být dobrá komedie, první půlka byla docela dobrá, jenže čím dál tím víc do tho začai strkat tu nesnesitelnou učitelku, a pak už bylo po srandě.... lepší 2*

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Ach bože zase ten Německej idiot. No co už, aspoň má tahle kokotina diskuzi která odpovídá kvalitám filmu :-)

Uživateľ ywo666 zmazal svoj príspevok.

ahojky

ahojky (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

Já to nesmazal, to oni mě. To ani snad nejdou mazat diskuze, ne??Ty si opravdu debil, když ani nevíš, že diskuze se nedaj smazat, to můžou jen admini a když to nevíš, tak seš kokot blbej. Ale co čekat od slováků, který sou tupý jak polena

na príspevok reagoval dr.horrible

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

:D strašne by som ho chcel vidieť naživo. Predstavujem si ho veľmi vtipne.

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Niekto mu vraj napisal, ze to posiela pomovi, tak to zmazal. Asi neni taky hrdina jak sa tvari. A v Nemecku ho vraj nechceli :)

na príspevok reagoval ahojky

Sheffield

Sheffield (hodnotenie, recenzie)

To už ta ahojkyho podkuřovačná diskuze pozbyla platnosti, nebo si mě jenom zablokoval? Docela škoda, chtěl jsem se zasmát. Takhle mi nezbyde nic lepšího, než šťouchat klacíkem v exkrementech a hádat, co měl sousedovic pes k večeři.

na príspevok reagoval Helo

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnotenie, recenzie)

Ale no tak, hoši a děvčata, přestaňte tady obhajovat ty zlodějské Amíky. ;-)

Sheffield

Sheffield (hodnotenie, recenzie)

Beckett51

Mně zas přijde jako kardinální velepíča s inteligencí beznadějně rozvařené brambory. On si člověk nevybere, vše je veskrze padnoucí.

na príspevok reagoval Beckett51

Sheffield

Sheffield (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

Možná kdyby před pěti lety neukončil studium na 1. stupni základní školy, nemusel by být takový pičus. Přesně takový typ mentála, kterému můžeš argumentovat seč ti síly stačí, ale on má vždycky svou vlastní germanofilní pravdu. Škoda slov, jdu dělat něco užitečnějšího a hodnotnějšího. Třeba se škrábat na zadku do zemdlení.

Reklama

Reklama