Reklama

Reklama

Faults

Trailer

Obsahy(1)

Dr. Ansel Roth (Leland Orser) je finančne zruinovaný a priťahuje smolu. Celý jeho život je jeden veľký neúspech a zlyhanie. Jedného dňa ho vyhľadajú rodičia zmiznutého dievčaťa menom Claire (Mary Elizabeth Winstead), ktorá sa stala obeťou vplyvu záhadnej sekty, so žiadosťou o pomoc k jej navráteniu. Dr. Roth sa totiž považuje a sám pokladá za odborníka na okultizmus a na tých, ktorí chcú manipulovať druhými. Pre rodičov Claire je tak jedinou nádejou. Vidiac príležitosť, ako sa zbaviť obrovského dlhu u svojho zamestnávateľa, Roth ponuku prijme. Po tom, ako sa mu podarí zmocniť sa Claire a dočasne ju ''uväzniť'' v motelovej izbe kvôli opätovnému stretnutiu so zúfalými rodičmi, sa sám ocitne v zvláštnej situácii, ktorá mu nečakane dopomôže k náhlemu ''prebudeniu'' a pochopeniu podstaty seba samého. (sochoking)

(viac)

Diskusia

RedForrest

RedForrest (hodnotenie, recenzie)

Může mi někdo říct, kde mohu ve filmu najít komedii? Tady se stala asi nějaká chyba, nebo ne? Na IMDb také ani zmínka, ale CSFD, zřejmě, má jiný názor :)

na príspevok reagoval dr.horrible

Uživateľ RedForrest zmazal svoj príspevok.

gonga

gonga (hodnotenie, recenzie)

Nevím, nevím, ale postava se jménem Ansel Roth vypadá jako všechno možné, jen ne jako odborník na mysl, který by měl dívce pomoci.

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

In Faults, “Claire (Winstead) is under the grip of a mysterious new cult called Faults. Desperate to be reunited with their daughter, Claire’s parents hire Ansel Roth (Orser), one of the world’s foremost authorities on cults and mind control, to kidnap and deprogram their daughter.

Reklama

Reklama