Reklama

Reklama

Kopáči

(seriál)
  • USA Diggers
Reality-TV
USA, 2012, 30 min

Hudba:

Evan Wise

Obsahy(1)

Fanda detektorů kovu "King George" Wyant a jeho kamarád Tim "Ringmaster" Saylor prozkoumají zemi a hledají ztracené historické relikvie. Jejich nadšení je nakažlivé, jejich humor nepředvídatelný, a slovní zásoba ... jediná svého druhu. "KG" a "Ringy" mají srdce na dlani, nejsou hnáni penězi, ale vzrušením z toho, co odhalí jejich další kopání. Chápou, že každá věc má svůj příběh a kopáči tyto příběhy prostřednictvím grafiky a historickém kontextu znovu oživují. Historici, archeologové a vlastníci půdy je v poslání podporují, a oni se svým vlastním způsobem, na své křížové výpravě, pokoušejí exhumovat historii, která by jinak byla zapomenuta. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

marrrrian odpad!

všetky recenzie používateľa

V skratke: orgazmické vzdychanie nad každým kúskom kovu, na ktorý "kopáči" zázračne narazia. Je horor to pozerať a počúvať. Náučná hodnota je priamo úmerná neznesiteľnému prejavu hlavných aktérov. ()

Reklama

beso74 

všetky recenzie používateľa

Dvaja blázni vyzbrojení detektormi kovov behajú po poliach a lúkach, strkajú svoje paprče všade ako nejaké kutáče, strúhajú debilné ksichty a hrajú sa na Schliemanna. Takýto program podľa mňa do produkcie History Channel nepatrí. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama