Reklama

Reklama

Bradley (Ross Nathan), Zach (Herbert Russell) a Ed (Ben Begley) vyrazia na oslavu konca slobody ich homosexuálneho kamaráta Douga (John Livingston). Ten si má vziať Traceyho (Sam Pancake). Lenže páni sa po divokej jazde prebudia v akejsi dystopii, v ktorej prebieha súťaž medzi filmovými postavami. Vyhrá ten, kto sa nenechá zavraždiť. Priatelia zisťujú, že sa do vražednej súťaže prihlásili dobrovoľne vo chvíli, keď boli pod obraz opití. Teraz sa však už zo súťaže nedá vystúpiť. Vo chvíli, keď sú priatelia vysadení na bojové pole, sa im navyše stratí ženích Doug. Bradley, Zach a Ed sa ho teda vydajú do okolia hľadať. Stávajú sa však cieľom útoku rôznych filmových postáv (Thor, elfovia, indián, Carrie atď.). Tieto postavy nielenže sa snažia zabiť Bradleyho a spol., ale zabíjajú sa aj navzájom. A tak sú po niekoľkých pokusoch o ich zabitie priatelia nútení zažiť upálenie skupiny žien, Zachovi priamo pred očami indián zabije modrú nahú elfku, do ktorej sa Zach zamiloval, a sú pobodaní geneticky upravenými osami, ktoré z nich majú urobiť homosexuálov. Kvôli napadnutiu osami sa rozdelia, ale onedlho Edovi dôjde, že môžu vyhrať, len ak budú držať spolu. Tomu nasvedčuje aj zmena pravidiel hry tak, ako ju vyhlasuje šialený producent, ktorý má všetko na starosti. Ed sa v súťaži stretáva so sedemnásťročnú Amazonkou Katnip (Rita Volk), do ktorej sa zamiluje. Dievča priateľom spoľahlivo pomáha zabiť ich protivníkov, nakoniec však sama umiera Edovi v náručí, keď mu pred svojou smrťou ukáže prsia. V tú chvíľu sa priateľom podarí konečne nájsť Douga. Šialený producent však opäť zmení pravidlá hry, a tak sa majú priatelia pozabíjať medzi sebou pomocou sexuálnych pomôcok. Skupina sa však nemieni šialeným pravidlám podvoliť, a tak na radu Zacha prehĺta jedovaté osviežovače do záchoda a dúfa, že producent ich nenechá zomrieť. V tej chvíli sa však všetci prebudia v hotelovej izbe a uvedomia si, že je najvyšší čas vziať Douga na svadbu. Na svadbe stretáva Ed dievčinu, ktorá sa veľmi podobá Katnip... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

maddy odpad!

všetky recenzie používateľa

V hlavných úlohách: The Hunger Games, The Hangover, The Lone Ranger, Thor / Vo vedľajších úlohách: Carrie, The Walking Dead, Ted, Charlie and the Chocolate Factory, Pirates of the Caribbean, Avatar / Ďalej hrajú: Desperate Housewifes, Muppets, Obama, Fifty Shades of Grey, World War Z, Human Centipede a ďalší. Po treťotriednych parodických variáciách na Paranormal Activity ako napríklad už len názvom dementné 30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo a mnohých ďalších, postretol po megaúspechu The Hunger Games tento trend aj túto sériu a kvázi humorné zmesi všetkého možného, avšak stavajúce na základnej premise Hunger Games, sa začínajú objavovať ako huby po daždi. Bohužiaľ, akákoľvek kvalita alebo aspoň akýkoľvek náznak čoby len miestami normálneho humoru sa v nich objavovať rozhodne nezačal. Po otrasných The Starving Games, ktoré si keď už nič iné aspoň uvedomovali svoj podradnú úlohu, prichádzajú na rad The Hungover Games, ktoré si myslia, že čím viac postáv/situácii alebo len obyčajných odkazov/zmienky/citácii na slávne snímky predvedú, tým viac diváka ohúria svojou sofistikovanosťou. Sorry, tu sa evidentne niekto zbytočne snažil predviesť niečo viac ako ďalšiu chabú paródiu štvrtej cenovej skupiny, avšak ani v najmenšom si neuvedomil ako sračku drží v rukách. Na Hungover Games nie je vtipné skutočne nič, a čo je najhoršie nedá sa zasmiať ani nad naivitou samotných tvorcov, prípadne nad lacným vizuálom alebo len nad obyčajnou demenciou všetkých zúčastnených. Oproti tomuto totiž aj ten najidiotskejší piaty diel Scary Movie pôsobí ako veľdielo a to je čo povedať. Odpad ako vyšitý! ()

borohub 

všetky recenzie používateľa

Spíše nudné, než zábavné, spíše trapné než vtipné. V porovnání se Starving games tohle je hromada hoven. Pařba ve Vegas mě nudila, takže možná proto jsem se i u tohoto hrozně nudil. Ale hlavně je to slátanina fakt hrozného kvanta filmů, že to nemůže fungovat.. A taky nefungovalo. Nějaké postavy jsou super (méďa, Jack Sparrow), ale většina totálně zbytečná. Občas jsem se pousmál, ale fakt tak 1-2x což je v případě parodie která trvá téměř hodinu a půl dost málo.. Takže pokud máte rádi Hunger games a chcete vidět nějakou parodii radši si stáhněte Starving games, tohle je jenom ztráta času, která se odklání od každého filmu, který to má parodizovat tak hodně, že by to člověk téměř nepoznal co to má být.. 15% ()

Reklama

predator.1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jako fanoušek Hangover mně to nedalo a musel to vidět, ale proboha........... Co je to zase za další přiteplenou homosexuální sračku >.< Geneticky upravené včely, které vás po bodnutí změní v teplouše ( tady jsem film vypl a okamžitě mazal z disku!) Stolberg je zřejmě homouš, jeho filmy stojí za hovno a tento stojí za obrovskou píč*. Ta zkrvavená slečna měla být Carrie? Nikdy víc takové filmy. ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nudný nevtipný a naprosto nekoukatelný blábol. Opět jsem se nechal nalákat na hromadu známých filmových postaviček a nedbal jsem zdejšího šedého hodnocení. Člověk by čekal, že aspoň něco, ale v tomhle pokusu o komedii není vtipného zhola nic. Asi neutajím, že mě příliš nebavily ani parodované snímky. Osobně nevidím žádný potenciál na parodování komedie. To mi přijde jako čirý nesmysl, neboť se mi zatím v mém krátkém životě nestalo, že by se to někdy střetlo s úspěchem. V tomhle filmu se prakticky celou dobu pojednává o urážení buzerantů, přičemž to není ani urážlivé, ba dokonce ani vtipné. Proč vůbec něco tak debilního vzniklo? Až je mi za nás za lidi hanba. Dlouho jsem neviděl tak strašně bezúčelný film. ()

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězda jen za ty dvě kozatice. Jinak nebylo na co koukat. Vedle toho je to jasný odpad. Bez špetky inteligence a normálního vtipu. Přišlo mi, že každy, kdo se účastnil této břečky, neměl ani podprůměrné IQ. Ale natáčení musela být opravdu prča - navzájem si očumovat prsní svalstvo a genitálie. Jen nevím, jak dlouho bych si to mezi těmi hovady užíval ?! ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama