Reklama

Reklama

The Monkey's Paw

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Jake dostane od svého kolegy na usmířenou opičí pracku s tím, že je kouzelná a splní mu po vyslovení tři přání, ať už jsou jakákoliv, tak mu nejprve nevěří. Po prvním, které mohlo být jen náhoda, následuje vyplnění druhého. Jenže vše není na první pohled tak růžové. Nevinná procházka se začíná měnit na boj o holý život! Je jen na Jakeovi, jestli zachrání sebe i své blízké před temnou stránkou opičí pracky! (Rodriguez)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

No tak upřímě jsem nic nečekal a nápad s opičí prackou byla zajímavá, bohužel jí tvůrci totálně zkopaly a tak nám nezbylo se dívat na chlapa co ukradne tu opičí pracku a jinej chlap jí chce získat. Bohužel nic moc, tvůrci opravdu ten nápad totálně zmrvily a zpracování vypadalo daleko lépe v Simpsenech. Překvapivě herci nebyly vůbec špatní a sem tam nějaká scéna(bourařka) byla hodně slušná. Ale i tak podprůměr. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Skvelo natočený snímok o dvoch hardworkeroch a unikátnej opičej labajzni, ktorá plní 3 želania. Jeden z nich ju nájde a prvé želanie mu prinesie smolu. Prial si totiž auto ( napriek tomu, že má rakovinovú matku tesne pred smrťou ) , s ktorým absolvoval crash a kolega sa takto dostal do...inej, pomstychtivej dimenzie. Druhé prianie o návratku takto dostáva fatálne rozmery, lebo kolega potrebuje ten opičí hnát a s radosťou likviduje okolie majiteľa, jeho matky nevynímajúc.. Spokojná ako s filmovo nevyžmýkaným scenárom, tak aj s castom , ako tiež celkovo vkusnej réžii. ( poučenie ani nerátam ) ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„The Monkey's Paw“ není moc povedený film, tak to prostě je. Snaží se být zajímavý, strhnout vás, ale to, co se děje, má jen nějakou svou pomýlenou logiku, která ale nedává moc smysl. Chybí mi tu nějaké skutečné motivace postav. To, co tu postavy dělají, proč to dělají, to mi přijde jednoduše těžko kousnutelné a těžko uvěřitelné. Stephen Lang má dobrou postavu, ale ani její jednání není nějak závratně opodstatnitelné. Prostě jen snaha využít děsivého artefaktu, která nevyšla. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nevýrazný horor o chlapíkovi, ktorý sa dostane k talizmanu tzv. opičej packy, čo mu môže splniť 3 želania. Podľa očakávania však s veľkým darom prichádza aj veľká zodpovednosť a vďaka ľuďom okolo neho sa z daru stáva záťaž. Na jednej strane tu teda je zaujímavý námet a uchádzajúca, aj keď jednotvárna technická stránka, no na druhej strane chýba niečo, čo by vyložene chytilo, zaujalo. Príliš veľa rečí, veľa postáv, veľa zbytočností, avšak málo napätia, atmosféry a hororových elementov. Takže v tomto prípade to vidím skôr na premrhaný potenciál a nemám dôvod dať viac ako 2*. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Je to starý známy príbeh o tom, že si treba dávať pozor na to, čo si želáte. Chlapík pracujúci v továrni dostane opičiu labku a povie, že mu splní tri želania. Na parkovisku uvidí luxusné športové auto a to je jeho prvé želanie. Náhodou sú v ňom kľúče, a tak vezme kamaráta so sebou na rýchlu jazdu. Havarujú a jeho dobrý kamarát preletí čelným sklom, čo má smrteľné následky. Prianie číslo dva je, aby obeť nehody nebola mŕtva. Zvyšok filmu sa zaoberá nemŕtvym Tommym, ktorý je veľmi násilnícky typ so záľubou v krviprelievaní. Pánovi želaní sa dejú zlé veci, a to všetko vďaka opičej tlapke. Herecké výkony sú dosť slušné, ale príbeh sa stáva hlúpym. Dobrá premisa sa neudrží a filmu dávam 2/5. ()

Zaujímavosti (1)

  • Tento film se nechal inspirovat stejnojmennou krátkou povídkou spisovatele W. W. Jacobse, která byla poprvé publikována ve sbírce „The Lady of the Barge“ (roku 1902). (SOLOM.)

Reklama

Reklama