Reklama

Reklama

Dom kúziel

  • Česko Dům kouzel (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Opustený kocúrik Hrom si jedného dňa nájde útočisko pred búrkou v tajuplnej vile starého kúzelníka Lawrenca, alias Magického Lorenza. Jeho príbytok pripomína rozprávkový svet, kde žijú zvieratká spoločne s nevšednými postavičkami zo sveta fantázie. Lawrence sa vrúcne ujme osamelého kocúrika, no nie každý je z jeho príchodu nadšený. Králik Jack a myška Maggie začnú kuť plán, ako nezvaného hosťa z domu čo najrýchlejšie vyštvať. Keď Lawrence skončí v nemocnici, jeho chamtivý synovec robí čo môže, aby kúzelníka preľstil a jeho vilu predal. Avšak jej obyvatelia si tak ľahko nedajú svoj nádherný domov vziať. Spoločnými silami vymyslia chytrý plán, ktorý potenciálnych záujemcov o vilu zaručene odradí... (Itafilm)

(viac)

Videá (8)

Trailer 4

Recenzie (70)

Koda 

všetky recenzie používateľa

Joooooo to jsem jednou takhle dostal za úkol pohlídat dceru maminčiny kamarádky, a byl mi přidělen tento animák v kině. Musím říct, ale že byl do písmene strašně fajn a ten kocour byl taky odvážný, když tak nějak i velil té skupince, co byla v tom domě. V jednu chvíli jsem si fakt myslel jen v to nejhorší. ()

baner 

všetky recenzie používateľa

Dom kuziel :) je kuzelny :) vidieť, že tvorcovia animák milujú a preto odvádzajú poctivú prácu. Rozprávka bola farebna až čarovne, hlavný hrdina sympatický a príbeh zábavný a ľahko Vás pohltí. Bol som na tom na 3D a dávno som nevidel tak dobrý film, ktorému by tak dobre sadlo 3D. Dej je jednoduchý a v každom momente ho dopĺňa pestrofarebná mozaika fantázií umelcov. Nájde sa aj pár momentov ktoré sa Vám zapíšu hlbšie do pamäte ( lezenie po strome, letiaci drak atd). Takže berte svoje ratolesti a vyrazte s nimi na tento dobrodružný animák plný akcií a zabavy :) Čarovný deduško je svojím charakterom veľké plus tohto zážitku. ()

Reklama

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Dům kouzel mi tak vzdáleně připomíná hraný film HON NA MYŠ a částečně třetí díl TOY STORY. HON NA MYŠ tím, že i tam se objevil chamtivý chlap, který chtěl získat starý dům. A že si jsou ty oba domy podobné... Tento je navíc takový starodávně útulný díky tomu skladišti, co starý kouzelník za roky nasbíral. S TOY STORY má zase podobného toho zlého plyšového medvěda, který se v Domě kouzel podobal králíkovi. A co už je tak samo sebou, tak ten roztomilej zrzavej kocourek, potrhlej dědek a hlavně závěrečná scéna s pokusem zlikvidovat dům pomocí koule na jeřábu. Na animovaný film pro děti je Dům kouzel pěknou podívanou i pro dospělé. [1261. hodnocení, 61. komentář, 63%] ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Príjemné 3D prekvapenie z Európy. Predchádzajúce belgické animáky boli iba priemerné, ale tento vybočuje. Človeku sa až nechce veriť, že to nie je made in u.s. Prepracovaná akčná a sympatická animácia s síce nie až tak originálnym, ale zato poctivo spracovaným príbehom. Nenáročná, a tým pádom pre deti ako ztvorená. Čomu by zodpovedal aj, povedzme že, ľahší humor. ()

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Kdyby šlo Dům kouzel alespoň vzdáleně k něčemu přirovnat, tak asi k Toy Story (hlavně třetímu dílu) a V tom domě straší! Je třeba zmínit, že na animovaný film poměrně nezvykle, ale systematicky využívá hlediskový záběr. Škoda, že u toho veškeré ozvláštnění končí. Zbytek je už jen veskrze průměrným, ačkoli neurážejícím vyprávěním o opuštěném kocourovi, který našel nový domov. ()

Galéria (51)

Reklama

Reklama