Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Donatella Versace (Gina Gershonová) prebrala po smrti svojho brata, výnimočného módneho návrhára Gianniho Versaceho (Enrico Colantoni), jeho módne impérium na samom vrchole slávy. Ako nová hlavná návrhárka sa razom ocitla v strede pozornosti. Spočiatku bola neskúsená žena terčom posmechu kritikov z celého sveta, neskôr sa stala obeťou drogovej závislosti a napokon priviedla prosperujúci podnik na pokraj bankrotu. S pomocou svojej rodiny, vrátane dcéry Allegry (Samantha Hodhodová), tety Lucie (Raquel Welchová) a brata Santa (Colm Feore), podstúpila odvykaciu liečbu, aby sa postavila svojim démonom. Po návrate z liečenia bola Donatella silnejšia než kedykoľvek predtým. Znovu vdýchla život milovanej značke Versace a vytvorila svoju vlastnú víziu spoločnosti, vďaka ktorej sa jej podarilo vybudovať jeden z najmocnejších a najvplyvnejších módnych domov všetkých čias. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (18)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, ze som toho o rodine Versaceovych vedel prd, tak mi tento film po informacnej stranke vela nedal. Dozvieme sa len to, ze po smrti slavneho navrhara Gianniho, jeho sestra par rokov droguje a lezie vsetkym na nervy, kym ju konecne nedonutia, aby isla na odvykacku, po ktorej sa vrati nabudena napadmi do takej miery, ze sa z nej stane rovnako zazracna navrharka ako z jej brata. Fine. A to je vsetko. Mozno by tato chaba zapletka mohla fungovat, keby isla do hlbky a poriadne by rozobrala charakter Donatelly z kazdej strany. Ale nic take sa nekona. Aspon ze sa vydaril casting. Gina Gershon sa zo svojim umelym xichtom do ulohy Donatelly hodi dokonale. Rovnako ako Enrico Colantoni do ulohy Gianniho. Vdaka nim davam tejto nude aspon 2*. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Versaceho lifestory zná podle mě téměř každý. A proto mě udivuje, že zde obsadili do hlavní role herečku, která vůbec neumí chodit v podpatcích. Obzvlášť, když to tam pořád připomínají, jak jsou jehly důležité a nikdy by neobula sandále. No nicméně, jinak to bylo takové normální podívání. Jen škoda, že je to tak krátké a nebyl tam kladen větší důraz na období drog a celkově chyběly detaily. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zaujímavý životopis z oblasti mne neznámej. Nahliadnutie do domov týchto módny značiek, rodín, sveta nablýskaných mól, drog a alkoholu vie diváka vždy pritiahnuť. Tu ale bolo cítiť, že len v deji ale aj v reále peniaze chýbali na niečo veľkolepejšie a rozvinutejšie, na druhej strane schopný TV film, ktorý hlavne nenudí a má hlavu aj pätu. 2 z 5 ()

Broen 

všetky recenzie používateľa

No pět hvězd bych dala maximálně za mistrné zpatlání obličeje hlavní představitelky, protože bych nikdy nepoznala, že to je nádherná Raqueel Welch. Jinak jako životopis by se to dalo pojmout určitě líp. Námět je dobrý, ale je to jaksi prázdné. Nemluvě o tom, že o životě rodiny Versace jsem se vůbec nic nedozvěděla. ()

VojtaMarek00 

všetky recenzie používateľa

Film vypráví příběh Donatelly docela přesně, ale to nutně neznamená, že dobře. Prostě to do sebe často nezapadá tak, jak by mělo. Ztrácí drive, překypuje zbytečnými pasážemi na úkor těch zajímavých, postava Alegry je zoufale nedopsaná a na její vztah s Donatellou tvůrci filmu kašlou, stejně jako na rozpad jejího manželství. Místo toho se zabývá nesmysly, nebo dává prostor linkám, které ho zdaleka tak velký nepotřebují. Je to škoda. Příběh Gianniho rodiny je totiž fascinující. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama