Reklama

Reklama

Skinwalker Ranch

Trailer

Horor rozprávaný z pohľadu prvej osoby je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré šokovali celý svet.
V roku 2010 získal Skinwalker Ranch v štáte Utah pozornosť médií po tom, ako sa tam začali diať nevysvetliteľné javy zväčša spájané s mimozemšťanmi. Nepochopiteľne zmrzačené zvieratá a dokonca zmiznutie desaťročného syna jedného z farmárov sú len časťou z udalostí, ktoré sa tu odohrali. Po týchto nešťastiach je na miesto vyslaný výskumný vedecký tím, ktorý má všetko zdokumentovať a nahrať na záznamník. Avšak po ich príchode sa dianie ešte viac zhorší. (kubqo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (80)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle překvapilo. Čekal jsem další tuctovou kravinu která bude dělat jak je děsně cool když je natočená FF. Nicméně film mě mile potěšil, začátek sice poměrně odradil a vypadal docela divně, ale postupem času jsem se do filmu začuměl a bavil. Potěšily mě hodně kvalitní efekty vlka, potěšily mě světla v noci a celý film příjemně uběhnul. Sice konec jsem nějak nepobral ale za mě palec nahoru. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem, že na paranormální farmě v Utahu tvůrci postupně utáhnou šrouby a oni si místo toho utahovali z diváka. Mizení osob v časoprostoru, fyzikální anomálie, indiánské mýty, mutace, telekineze a mimozemšťani se svými oblíbenými audiovizuálními efekty jako zajatci konceptuální nefunkčnosti a neschopnosti vnést do toho autentičnost alespoň chováním postav. U found footage zásadní problém. Kde stigmata, Bigfoot a Kodos s Kangem..? ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Skupinka rôznych odborníkov vo svojom zameraní prichádza na ranč Hoyta Millera aby vyšetrila nezvyčajné zmiznutie jeho syna Codyho. Nikto z nich ani len netuší s čím budú mať dočinenia. V tomto snímku sa divák stretne snáď so všetkým. Duchom, mýtickým zvieraťom či UFO. Aj keď sa snaha uprieť nedá, pomerne originálnemu found footage snímku chýba to najdôležitejšie. Výraznejšia atmosféra. V porovnaní s totálne nudným "Dark skies", bezpochyby lepšia voľba – 60%. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Nakonec to nebylo tak debilní jak jsem očekával. Postavy sice občas vyblijou fajné hovno, nebo udělají něco nad čím zůstává rozum stát, forma je celkově taková nedotažená, ale jinak to má místy slušnou atmosféru, divnosti na ranči jsou fajn a odsejpá to dost rychle aby to člověka nestihlo výrazněji nasrat. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že v rámci takýchto "polodokumentov" a čo sa týka ich formálnej stránky a následného pocitového účinku na diváka, som už videl aj lepšie filmy, no nemôžem ani tvrdiť, že by išlo o niečo zlé, alebo za stratu času. Úvod bol trocha pomalší, pričom aj atmosféra bola taká ospalejšia, no postupne sa to rozbehlo a koniec vygradoval do celkom zaujímavej a "mrazivej" záležitosti. Na druhú stranu ale faktom zostáva, že nie každému táto forma sadne, a ja som medzi nimi. Časté roztrasence, trhance a zrnenie nie je nič pre mňa, aj keď v tomto prípade mi to až tak nevadilo. Priemer. 60/100 ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (3)

  • Film je věnován památce producenta Jamese R. Rosenthala, který zemřel 17. září 2011. (Terva)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Utah. (Terva)

Reklama

Reklama