Reklama

Reklama

Babovřesky 3

  • Česko Babovřesky 3 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Komédia Zdeňka Trošky je úsmevným obrázkom zo života na súčasnom vidieku, ktorá s nadhľadom a komediálnou nadsázkou tak trocha v duchu Slnko, seno sleduje kopiace sa nedorozumenia a súhry náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu dedinčanov. V príbehu nechýba láska, žiarlivosť, závisť, intrigy a taktiež aj vtipné okamihy, v ktorých sa niektorí určite nájdu. Príbeh začína tam, kde druhý diel skončil: Horáčková vybieha z domu oproti mladej dáme, ktorá prišla do Babovřeskov. Miestne drbny, ktoré sa zbehli, v nej spoznali sestru Glóriu. Tá sa (po vzore farára Petra) rozhodla vystúpiť z rádu a zostať v Babovřeskoch. Zápletka sa točí okolo pomsty starostu Stehlíka a miestnych hospodárov Horáčkovej... Do dediny sa vracia kontrolór Dodo. Nie je sám, prichádza s ním jeho manželka, ktorá Stehlíkovi zaistí dotáciu, vďaka ktorej starosta môže poslať všetkých sedem miestnych drbien k moru... Akcia „likvidácia báb" začína. A nad tým všetkým bdie nový farár, ktorý prišiel do dediny nahradiť pátra Petra... (Continental film)

(viac)

Diskusia

HellFire

HellFire (hodnotenie, recenzie)

waxtrax

Naprosto chápu tvůj obdiv :D. Já to vydržel půl hodiny. Pak mi došlo, že se ve filmu nic nestane a proklikal jsem se postupně až na konec. Vůbec nevím, co se dělo a jak to skončilo, ale něco mi napovídá, že kdybych se poctivě dodíval až do konce, odumřely by mi všechny mozkové buňky.

julyberda

julyberda (hodnotenie, recenzie)

No, to se musí uznat, že to dodržel...:(. Něco takové se opravdu vidí jednou za život.

Martin741

Martin741 (hodnotenie, recenzie)

no a ten zaver, cista hlupost : kohut zakikirikal, a stra baba vystrelila po nom so slovami "Hajzle jeden" 

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

waxtrax

waxtrax (hodnotenie, recenzie)

Ti uživatelé, kteří této věci dali hvězdu mě nezajímají, ale ti co dali odpad a viděli TO celé - ti mají můj obdiv !

na príspevok reagoval HellFire

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Musím se na tom vyřádit. Půl roku jsem se třásl na to jak to odjebu a pak to mám shrnout jednou větou? A propo to by si koukal kolik lidí si mě jenom na základě komentářů k Babovřeskám 1,2,3 přidalo do oblíbenců :-)))

na príspevok reagoval Kobain

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Nicméně koukám, že rozum snad zvítězí a zaslouženě se to propadá níž a níž. Ona jednička byla sračka, dvojka hyper sračka, ale trojka to už je samostatná kategorie...

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama