Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový názov) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer 1
Dráma / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrajú:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (6)

Limbic Resonance (2015) (S01E01) 

Kamoška mi to odporúčala vraj ak sa mi páčil Atlas mrakov  tak bude aj toto. No a musím povedať, že som po prvej časti lapený. Síce veľa ľudí bude na tento seroš nadávať, že tu máme aj inak orientované postavy ale pokiaľ to je seriál ktorý s tým plánovane pracuje tak je to v pohode (iné je keď to tam narve len tak lebo kvóty) a navyše jak mexický Desperado tak trans blogerka nepôsobia špatne, avšak zatiaľ najsympatickejšie pôsobí Dj-ka, černošský autobusár a tá Kórejka. Plus aj záporák v brýloch (aspoň myslím, že to je záporák) nevyzerá špatne. Koniec celkom drsný a som zvedavý ako to pôjde ďalej ale teším sa a hej tá prcačka s pripinákom tiež vyzerala fajn. ()

I Am Also a We (2015) (S01E02) 

Trošku slabší part ale ponoríme sa hlbšie do niektorých postáv, niektoré tu majú iba pár sekúnd. Uvidíme nášho "peržana" ktorý sa pomaly pokúša robiť čo má. Nomi je uväznené v hospici, Britka zdrhá, Indka dume či má vydať a policajt má na konci krátku autonaháňačku s "peržanom" kde sa dozvieme že to spojenie myslí je obojsmerné. ()

Smart Money's on the Skinny Bitch (2015) (S01E03) 

A už to ide. Tentokrát dostaneme slušný pokec Mexičanov, policajt pátra po akejsi slečne, naša trans-slečna je zachránená LTT ale je, no a v závere si naša Kórejka a černoch fajnovo zabojujú. ()

What's Going On? (2015) (S01E04) 

Opäť hutná epizóda, pozrieme sa trošku do minulosti Kórejky, v súčasnosti musí dať hlavu na klát aby sejvla jeblého brata, černoch dostane ponuku aká sa neodmieta, Indka zistí, že chrám kam sa chodí modliť chce jej nastávajúci so svokrom zničiť (z toho bude ešte prdel), Mexičan si pokecá s bývalým jeho krytia (čakal som, že sa pobijú) a v závere sa všetci prepoja a spievajú fajn song. Hej a policajt si pokecá s "Peržanom" a využije schopnosť aby pomohol zachrániť Nomi, tentokrát definitívne. A keďže nášho "Peržana" kamsi zobrali, predpokladám, že v ďalšej časti sa objaví náš brejlatý záporák, lebo zatiaľ tu mal doslova, že cameo. ()

Art Is Like Religion (2015) (S01E05) 

Opäť epizóda založená viac na vyprávaní, ale zase pár zaujímavých prepojení (Rus a Indka a Černoch s Kórejkou) sú super a najviac funny je záver kde Indka odpadla asi preto lebo uvidela Rusove nádobičko. Taktiež pasáž černocha kde čmajzá gangom ruksak je celkom fajn a aj jeho rozhovor s Islanďankou, najviac top je ale Mexičan ktorý jednak teraz emočne vybuchuje a je to kurevsky vtipné a jednak jeho "akčná scéna" ktorá doslova až kopíruje Matrix  a vzdáva hold sestrám watchovským je perfektná. Jo a Nomi rozjebali byt čož neviem prečo ale začínam mať taký pocit, že náš cameo záporák v brýloch bude v pozadí ťahať za nitky. Policajtova pasáž (keď tu spomínam každého tak neopomeniem ani jeho) nič extra. ()

Demons (2015) (S01E06) 

Tak toto bolo fakt zaujímavé. Scéna kde náš cajt zachráni Islanďanku je dobre spracovaná, Afričan má novú robotu rozvozcu a Indka s Rusom si zase pokecali a ja som čakal, že sa na to vrhnú, avšak zakrátko sme mali prepojenie niekoľkých postáv a ich spoločnú prcačku (což bolo divné ale tak sú to tvorkyne matrixu, takže vieme kde sa brala inšpirácia) a Kórejka ide do basy, a myslím, že s pár väzenkami si dá dobre do držky. ()

Reklama

Reklama