Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja výtržnícki študenti Adam, Dave a Doofer sú vyhodení z internátu a študentského bratstva Kappa Omicron Kappa (KOK), pretože upadnú do podozrenia, že potiahli finančnú zbierku na večierok. V prezlečení za dievčatá sa pokúsia dostať späť, aby získali dôkaz o svojej nevine. Udalosti však naberú iný spád a všetci skončia na internáte dievčenského spolku, útočisku málo atraktívnych dievčat (keďže naši hrdinovia očividne kráskami nie sú). Plán sa začne definitívne rúcať, keď sa Dave zaľúbi do jednej zo spolubývajúcich a Adam v prezlečení sa zapáči jednému z bývalých kamatátov. Navyše im všetci denne dávajú pocítiť, aká je to slasť byť neatraktívnym dievčaťom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, konkrétně ve městech Los Angeles a Long Beach. (BMW12)
  • Odhalené vnady Melissy Sagemiller, která hrála dívku Leah, nejsou její. Byla použita dublérka. (KdG)
  • Michael Rosenbaum nosil paruku v průběhu celého filmu, neboť jeho role v televizním seriálu "Smallville" (2001) vyžadovala, aby měl hlavu stále oholenou. On vyžadoval, že když má nosit paruku, tak jen nějakou špatnou, a proto má jako Adam takové divné vlasy. (c.tucker)
  • Absolventi KOK (jako Daveův otec, John Kloss a další) byli všichni členové bratrstva ve filmu Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978). Proto je zde také cameo Johna Vernona - nemocný stařík na křesle ošetřovaný Adamem, možná lépe známý jako děkan Wormer ze Zvěřince. (c.tucker)
  • Pracovní název filmu byl Dog Catcher. (c.tucker)

Reklama

Reklama