Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

  • USA Two Night Stand (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (111)

Sufferer 

všetky recenzie používateľa

Do neškodného priemeru film posúva len moja inklinácia k romantickým komédiám, príjemná hudba a asi najviac ústredná herecká dvojica. Kvôli prijateľnej dĺžke utečie skôr, ako vás napadne sa pozrieť na hodinky, ale nezanechá ani tú najmenšiu stopu. Scenár operuje s niekoľkými pomerne interesantnými motívmi rekonštruujúcimi zápletku o mladej láske, ktorú sme už videli toľkokrát. Zakaždým inak, no často zábavnejšie. Postavám sa skrz dialógy nedarí vyjadriť svoju osobnosť, vyfarbia sa ako nemé výkričníky, ktoré v divákovi neevokujú absolútne nič. Človek vážne spozornie, iba ak Analeigh Tipton zo seba začne zhadzovať kúsky oblečenia. ()

Morzael 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejmilejších romantických komedií, co jsem za poslední dobu viděl. Nenucená, upřímná, vtipná a propojuje můj dětský sen o uváznutí někde kvůli sněhové bouři s naivními romantickými představami (a taky s tím, že ta holka je zajímavá a fakt kočka). Navíc dávám plusové body za vskutku originální vyřešení problému, jak kontaktovat někoho, jehož znáte jen křestní jméno. ()

Reklama

uiu 

všetky recenzie používateľa

Taková ta oddychovka pro všechny, co mají rádi netradiční teen komedie (ono hrdinové už teen nejsou, ale sorry, chovají se tak). Především konverzačka, která nenudí, je to v podstatě two man/woman show a stopáž nějaká hodina a 20 minut je strašně fajn. Jen ten konec byl trochu hodně WTF (nechat holku zabásnout, protože chcete zjistit její příjmení je trochu moc a když mu ona během minuty odpustí, to je taky trochu moc). ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jedna za Tellera. Ten týpek je v pohode. A druhá za Tipton, ktorá je ultimate jerk off girl. Ak bol ten zadok jej tak chváľte pána. Každopádne to je asi tak všetko. Nichols ako keby ani nevedel o čom sú vzťahovky. Veľmi povrchný a v emóciach chladný film. Bez pamätnej scény, bez nejakej hĺbky. Skoro celý film sa nachádzame v byte hrdinu a nevieme o ňom nič. A rovnako je to aj u nej. Vychádza mi z toho že sú obidvaja veľmi neusporiadaný ľudia, ale to je asi všetko. Je to bez nápaditosti a vtipu a doslova sa to dá dopozerať len kvôli ústrednej dvojici. Ale aj to si viem predstaviť inak. Také Awkward tiež s Tellerom, bolo spravené dospelejšie a krajšie a to bol vcelku priemerný film. Je mi ľúto tomu dať tú jednu hviezdu, ale bolo to fakt veľmi na tesno. ()

MartinezZ 

všetky recenzie používateľa

Mělo to zůstat u konverzačky dvou one-night šukátek, které spolu musely zůstat jeden celý další den a pak ona odešla a už se neviděli a mezi tím si vyříkali názory a pohledy na svět a svou minulost a každému to něco dalo, jinak přiotevřelo oči, ale ne úplně. Jako romantická komedie to totiž selhalo a na celé čáře a mohl to být přitom zajímavý film - jenže na to by se moc nešlo do kina. ()

Galéria (61)

Zaujímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama