Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď policajný detektív z Baton Rouge, Bud Carter (Willem Dafoe), zatkne nájomného vraha Jesseho Weilanda (Matt Dillon), presvedčí ho, aby sa stal informátorom a donášal na najmocnejší zločinecký gang celého juhu. Podsvetie ale odhalí Weilandovu pravú totožnosť a nariadi Carterovu smrť. Obaja musia spojiť svoje sily, aby gang rozprášili a dostali za mreže najvyššieho šéfa (Tom Berenger), ktorý má všetko na svedomí. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (115)

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Ty vole ja už som úplne konsternovaný z hodnotení na tejto databáze. Tak oni Vám naservírujú parádne krimi s perfektnými hercami a vy tomu dáte mizerných 57%. Waco a tebe chcem odkázať, aby si ostal pri céčkových a béčkových akčných filmoch, pretože o iných žánroch vieš kulové... toto má byť akčný film až na poslednom mieste... ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Pri sledovaní tohto filmu som mal pocit, že som ho už videl. Tento nedostatok možno pripísať viacerým chybám sprevádzajúcich tento film. Spomeniem napríklad scenár, ktorý ľahkovážne prezentoval ako uloviť zločinca na stranu zákona a jeho následná odplata, či vyziabnutá a ustráchaná akcia. Dosť nesymetricky pôsobilo niektoré zapojenie hudby do kľúčových momentov ako v prípade vykrádanie sejfu, keď celú činnosť sprevádzala hudba a tiež občasné prerušenie atmosféry vsunutím zbytočných záberov ako v prípade prenesenia sa z poza múrov vezenia do prírodnej krásy. Herci síce hrajú a čas plynie, ale zážitok z filmu neostáva takmer žiadny. 50% ()

Reklama

majo_svk 

všetky recenzie používateľa

Veľká škoda, že Bad Country nenatočil ostrieľaný David Ayer, ktorý vie tak úžasne skĺbiť realistickosť (skutočný svet), dramatickosť a akciu do výborných filmov. Námet Bad Country je výborný, obdobie zločinecky úrodné a obsadenie kvalitné. No aj napriek tomu je len dobrým filmom. Nech sa v ňom deje čokoľvek, stále je priemerný, nevýrazný, s množstvom nedotiahnutých detailov, strihačských a kameramanských nedostatkov. Akcia je bez výraznej gradácie a kvality. Tvári sa skutočne a autenticky, dramaticky a živo, ale nemáte pri ňom ten pocit. Nezažívate nič podobné ako v Drsných časoch, Kráľoch ulice alebo Patrole. Je to natočené retro štýlom, ktorý fajn, ale tá kamera a strih je bieda. Dafoe a Dillon veľmi dobrí, ale to do nadpriemernosti naozaj nestačí. Po dopozeraní, spokojnosť, zaslúžené ***, ale nič viac. Keď si však necháte prejsť hlavou, aké sračky sa točia v posledných rokoch, poviete si, ďakujeme aspoň za niečo takéto. ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Není na tom nic moc zajímavýho, od začátku až do konce je to průměr, kde si klidně můžete říct, že už jste to někde viděli. Jediný, čím je to možná trochu výjimečný, jsou ty monster redneck kníry, ale to je asi tak všechno. Prostě není nic, čím by to výrazněji zazářilo, přestože to není ani výhradně špatný. Každopádně za chvilku si asi nebudu pamatovat, o co tam vlastně šlo, a snad mně to ani vadit nebude. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Moc rád bych přidal třetí hvězdu, protože z filmu jde cítit snaha, nějaké to řemeslo nebo námět mající potenciál. Bohužel výsledný dojem je velice nevyrovnaný, dobré momenty jsou střídány, těmi slabšími a nemalá část stopáže je zcela hluchá a nudná. Mrzí to dvojnásob vzhledem k poměrně zajímavému obsazení. Z letargie mě dokázaly probudit dvě osamocené akční scény, jinak podprůměrný film. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama