Reklama

Reklama

Oggy a šváby

  • Česko Oggy a škodíci (viac)
Trailer
Animovaný / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Historický / Dobrodružný / Akčný / Komédia / Rodinný
Francúzsko, 2013, 80 min

Obsahy(1)

Už od stvorenia sveta sú dobrácky modrý kocúr Oggy a škodoradostné šváby Joey, Marky a Dee-Dee večnými nepriateľmi a zvádzajú neľútostné súboje. V ich prvom celovečernom filme kocúr Oggy zažije bláznivé dobrodružstvá postupne v štyroch historických epochách - praveku, stredoveku, viktoriánskom Anglicku a v blízkej budúcnosti, v čase hviezdnych vojen. Nájde priateľov Jacka a Boba, ba dokonca aj spriaznenú dušu v podobe Olivie, ale zlomyseľné šváby Joey, Marky a Dee-Dee mu nedovolia, aby sa šťastne zamiloval, či dokonca založil rodinu. Ničia mu život na každom kroku! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

Santa666 

všetky recenzie používateľa

Další důkaz toho, že převádění krátkých animáků Oggyho typu na plátna kin nefunguje. Přece jenom se šváb lépe a uvěřitelněji rozšlapává během sedmi minut než během tří cca půlhodinových příběhů, které postrádají šílený záhul původního seriálu, jež díky své délce představoval pouze koncentrovanou akci a nápaditost. ()

R´Hell 

všetky recenzie používateľa

Převod Oggyho na velké plátno není stejný jako třeba ten Simpsonovic, protože se film nedrží jedné konzistentní dějové linky, ale skládá se z krátkých filmů, které mají společné jen hlavní protagonisty. Tím pádem to není až tak Oggy ve filmu, ale spíš "pojďme na seriál do kina". První dva příběhy jsou fenomenální, zbytek už jen fajn. Jako celek to je zábavná jízda časem a vůbec bych se nebála dívat se na to s dospělými, stejně tak s malými dětmi. Úsměv zaručen. ()

Reklama

Mindrot 

všetky recenzie používateľa

V kine na tom bolo 5 ľudí, vrátane kamošky a mojej maličkosti...vekový priemer tak okolo 25, ani jedno dieťa. Uvádzačka pred premietaním - "Ale to je rozprávka, to viete?" :) milé :) Oggy a šváby sú srdcovečka a tento film zhŕňa všetko najlepšie zo seriálu, všetky charaktery sú zachované, akurát samotný Oggy nie je taký lenivý. Ale celý film ťahá Jack (áno, to je ten zelený kocúr, čo si to vždy všetko odskáče). Dávam plnú pálku, pri krutých gagoch, šialených proporciách a perfektnej hudbe sa jednoducho nedalo nesmiať počas celého filmu. ()

metal.storm 

všetky recenzie používateľa

Takže som si odsledovala reinkarnačný vývin Oggyho a jeho kamarátov (a nepriateľov) od jeho "primitívného života", cez kráľovský život (tam teda chýbalo len sedem mačiatok a Bobova miska z menom pred búdou), až k bohužiaľ nudnému vesmírnemu záveru. Predpokladám teda, že niekde medzi tým Londýnom a vesmírom sa nachádzal pôvodný Oggy. Alebo sa mýlim, neviem. Každopádne ma vo filme tie šváby nesrali až tak, ako už pár rokov v seriáli. To je plus, dobrý film musím uznať. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Tak rozhodne to nie je perfektné ako seriál, myslím, že tých vtipných momentov je o dosť menej, pretože tu bolo treba aj dáky ten akože dej no nemôžem si pomôcť Oggyho zbožňujem a nedám na neho dopustiť. Takže 4* aj z toho dôvodu, že Oggy je moja srdcovka, z ďalšieho, že časť vo viktoriánskom Anglicku pre mňa samozrejme najlepšia a i z toho, že je to akoby také príjemné doplnenie ďalších troch epizód k seriálu. Niektoré scénky fakt stáli za to, no nenasmiala som sa na tom schuti ako pri seriáli. Čo je škoda. Ale Oggy je proste Oggy a nevedela by som k tomuto byť krutá nech by to už bolo o hocaké. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Švábi Joey, Marky a Dee Dee jsou pojmenováni podle členů americké punk-rockové skupiny Ramones. (ČSFD)

Reklama

Reklama