Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan zdráhavě spojí své síly s Hecate. Společně prchají pouští, se sirem Malcolmem a Kaetenaym v patách. Monstrum se vrací do Londýna, kde se zoufale snaží dát svůj dřívější život do pořádku. Když jejich plány selžou, musí doktoři Frankenstein a Jekyll změnit původní strategii. Lilyina a Dorianova mladá pomocnice Justine mezitím předvádí užitečné dovednosti. A Vanesse se díky známé tváři podaří poodhalit tajemství z její temné minulosti. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (8)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh sa na všetkých frontoch celkom slušne rozbehol, i keď v tejto epizóde sa nič až tak zásadné nestane, pokiaľ nerátame nejaké tie vraždy, že. Ale zhusta sa filozofuje nad temnou a svetlou stránkou osobnosti, pričom v tomto smere to bude mať najťažšie zrejme Ethan, pretože jeho nová spoločníčka, na rozdiel od neho, žiadnu kladnú stránku nemá. Ako sa monštrum dostalo tak rýchlo do Londýna, je skutočne záhadou, pričom je potom ešte otáznejšie, načo sa trepalo na koniec sveta do krajiny ľadu. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"In the end, we must be that thing the world demands of us. We must take the lust and the avarice and the ambition and bury them. All the alien, ugly things, all the things we really are -- the other one, the other man, we cannot allow him!" ()

Reklama

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potulky Ethana a Hecate sú veľmi svieže a náramne si ich užívam. Toto dobrodružstvo naprieč otvoreným priestranstvom krásne spestruje celú show. Sex zmáčaný v krvi bol vizuálne lahodný a okázalý. Nekonečná zrkadlová miestnosť bola jednou z ďalších okulahodiacich atrakcií, ktoré bolo schopné formovať i rozširovať realitu. Bolo to presne tým bludiskom optických ilúzií, ktoré dokázalo patrične človeku zamotať hlavu. Načrtnutá myšlienka dualizmu z predošlej epizódy naberá taktiež nový rozmer. Tento koncept okrem iného pochádza z hinduizmu, čo je v tomto prípade veľmi príhodné. A na záver sme sa vrátili späť do bielej miestnosti, do ktorej sa prostredníctvom hypnózy Vanessa premostila. Tie Vanessine chladné opisy navodzovali tú správnu nervydrásajúcu atmosféru a psychologické prekreslenie. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem nebyl spokojen tak, jako u předchozích epizod, měl jsem pocit, že dějové linie Vanessy a Monstra přibržďují tempo příběhu, kvůli americké části vyprávění poklesla kvalita atmosféry a já jsem chtěl díl původně ohodnotit čtyřmi hvězdičkami, ale vznik revoluční buňky v centru Londýna mi zlepšil náladu, a proto dávám 5*. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A tak sa nám Penny Dreadful stal súčasťou masívneho brainwashingtonu capitals - feministky na každom kroku, rasizmusizmus vo vlaku a dve ženy poznajú jediného muža ktorý bol iný ako všetky ostatné mužské svine a tým bol - chvíľka napätia - američan. Odhliadnúc od týchto sračkoidných vsuviek libtárdneho obdobia ľudstva to bola opäť veľmi dobrá epizóda s nádhernou hostinou v doupěti... ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama