Reklama

Reklama

Buďte opatrní, akým jedlom kŕmite svoje ratolesti počas posedenia v McDonald's či KFC. Je totiž dosť pravdepodobné, že by sa mohol medzi kuracími kúskami objaviť jeden, ktorý zmení vášho, inak milého, pokrvného potomka na malé, neposlušné zombíča! Niečo obdobné totiž postretlo jednu zo základných škôl v Danville, ktorej dodávateľom stravy pre študentov je jedna z miestnych kuracích fariem. V rovnakom čase neočakávanej pohromy pribudol do pedagogického zboru nový prírastok v podobe zastupujúceho učiteľa Clinta Hadsona. Ten si svoj úvodný deň na škole určite predstavoval inak, ako byť spolu s ostatnými kolegyňami a kolegami uväznený v jednej z tried. Nič iné učiteľskému zboru však, žiaľ, neostáva. Cieľom malých zombie beštií totiž nie je nikto iný ako dospeláci. Podarí sa posledným preživším dostať z areálu školy, a tak si zachrániť holé životy? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (19)

Trailer 2

Recenzie (87)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Všichni ji kritizují, ale distanční výuka má i nějaké výhody. Třeba to, že děti nemohou učitele roztrhat na kusy a skákat přes jeho střeva jak přes švihadlo.. Úvodní vegetariánské titulky odstartují proces, při kterém žáci zavádějí v učitelském sboru exkluzi a vy při něm spíš než nějaké šťavnaté gore očekávejte ne úplně pitomý humor. A až uvidíte plameny ohně v zrcadlových brýlích, budete muset uznat, že jeho lídrem je psychopatický tělocvikář v podání Rainna Wilsona. „Nap time, motherfuckers!“ ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Fracci se naladujou toxickyma nugetama z vyždímany slepice a už to lítá. Nejsou to úplně zombici, spíš maj něco mezi slintafkou kulhafkou nebo tak něco, ve filmu tomu říkají kutýs, proto se to tak taky jmenuje. Nečekej nakej extra masakr, spíš takova příjemná rodinná komedie. Doporučuji si to pustit s vašema parch...ratolestma jestli nějaký máte. Je to opravdu krásný snímek, plnej poučení. Kdyby vás nahodou zlobili, tak jim pohrozite spalenim či odebráním mozku holou rukou vod hoven. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Buďte opatrný akým jedlom kŕmite svoje ratolesti počas posedenia v MC Donald's či KFC. Je totiž dosť pravdepodobné, že by sa mohol medzi kuracími kúskami objaviť jeden, ktorý zmení vášho inak milého, pokrvného potomka, na malé, neposlušné - zombíča! Niečo obdobné totiž postretlo jednu zo základných škôl v Danville, ktorej dodávateľom stravy pre študentov je jedna z miestnych kuracích fariem. V rovnakom čase neočakávanej pohromy pribudol do pedagogického zboru nový prírastok v podobe suplujúceho učiteľa, Clinta Hadsona. Ten si svoj úvodný deň na škole určite predstavoval inak, ako byť spolu so zbytkom kolegov uväznený v jednej z tried. Nič iné im bohužiaľ ale neostáva. Cieľom malých zombie beštií totiž nie je nikto iný, ako dospeláci! Podarí sa posledným preživším dostať z areálu školy a tak si zachrániť holé životy? Milé prekvapenie na záver noci, či úvod dňa. Mám rád tieto odvážne, smelé snímky s parchantmi, ktorí si v tomto prípade nedávali servítku pred ústa. Masky sa síce nevyhli nedostatkom, no o katastrofu sa určite nejednalo, lebo po väčšine všetko vynahradilo solídne spracované gore (veľa ho ale nebolo!). Mňa osobne "Cooties" bavil. Je to zase niečo, aspoň trošku originálne, čo osvieži zombie subžáner. Takže "smelo" do toho - 60%. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Cooties ťaží hlavne z čiernohumorných situácií, ktoré boli zvyčajne aj hororovo zakončené. Tiež bolo fajn vysvetlenie pôvodu a biológie toho nebezpečného vírusu, snaha bola. Ale zostalo hlavne iba pri tom humore. Našťastie vďaka tomu, že jednotlivé postavy boli charakterovo rozmanité, o takéto humorné situácie a rôzne šialené absurdnosti nebola núdza. Žiaľ ale práve hlavná postava mi prišla hrozne nevýrazná, a vlastne v takomto duchu bol potom ladený aj celý film. Pár gagov, šialených úletov a trocha slušného gore. Chcelo to však po hororovej stránke pridať paru, hlavnú postavu viac zakčniť, viac krvi, viac tvrdosti a lepšie masky, čiže všetky hororové prvky zdvihnúť aspoň o úroveň vyššie, aby sa divák nielen smial, ale sa aj trošku bál. Celkovo sa však na film dalo pozerať bez väčších problémov a hlavne bez nudy, dokonca sa niekedy dalo aj zasmiať, takže hodnotím ako čistý priemer. 60/100 ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Vcelku som sa na to tešil. Whannella mám ako scénaristu a herca pomerne rád. Hlavne za jeho zárezy vo Wanovej tvorbe. Cooties majú výbornú prvú polovicu. Naozaj že výbornú. Akonáhle sa dostávame do akčnejšej časti v škole je to ešte zvládnuteľné aj keď na zombie komédiu je tam málo komédie a tie nechutnosti sú tiež skôr typické ako zaujímavé. Potom sa ale dostávame von z areálu školy a odvtedy to stráca šťavu, ale aj smerovanie. Koniec je useknutý len preto aby sa nepovedalo. Nič sa nestane, nikto poriadne nezomrie a strašne sa to drží šablóny všetci prežijú( aj keď v tomto prípade by sa hodila iná šablóna). Wood je super, Pill je roztomilá ale najlepšou postavou je Whannell v úlohe spomaleného, alebo inteligentného podivína. Stráviteľná jednohubka na zabitie večera. Malo to ale omnoho väčší potenciál. Zasrané Chicken Nuggets!!! ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (6)

  • I přesto, že Miles Elliot hrál postavu jménem „Dink“ a je tak napsaný i v titulcích, nikdo ve filmu ho nenazval jeho jménem. (Polgedney)
  • V jedné ze scén říká Wade (Rainn Wilson) Cintovi (Elijah Wood), že není žádný hobit. Jedná se o narážku na trilogii Pán prstenů, kde právě Elijah hrál hobita v jedné z hlavních rolí. (cze.Oi)

Reklama

Reklama