Reklama

Reklama

Run To The Hills

(hudobný videoklip)
  • Veľká Británia Iron Maiden - Run To The Hills
Hudobný / Krátkometrážny
Veľká Británia, 1982, 4 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip anglickej heavy metalovej kapely Iron Maiden. Pieseň Run to the Hills pochádza z ich tretieho radového albumu "The Number of the Beast". (MM_Ramone)

Recenzie (4)

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Jeden z největších nářezů britských Iron Maiden. Ten refrén je parádní. A co teprve, když se člověk rozhodne zpívat to na celé kolo:) Run To The Hills mají prostě koule. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Run To The Hills" je šiesta skladba na albume "The Number of the Beast", ktorý natočila v roku 1982 legendárna, anglická kapela Iron Maiden. Súčasťou propagácie ich tretej oficiálnej LP bol aj video klip ku tomuto songu. Je to nie moc sa ku sebe hodiaci mix ich pódiového vystúpenia a starého, nemého, čiernobieleho westernu. Ku tak perfektnej heavy metalovej piesni, by sa hodilo niečo lepšie. S týmto gulášom som nebol moc spokojný. Škoda, pretože skladba "Run to the Hills" je fakt dobrá. *** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Iron Maiden v klipe, ktorý kombinuje ich charizmatické pódiové vystúpenie so zábermi z nejakej slapsticj grotesky z dôb nemej éry, pre mňa neznámej. Pôsobí to nezvyčajne, ale zapadne. ()

Reklama

Reklama