Reklama

Reklama

Eminem - Like Toy Soldiers

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2005, 5:23 min

Hudba:

Eminem

Obsahy(1)

Hudobný videoklip amerického rappera, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Eminem. Pieseň Like Toy Soldiers je súčasťou jeho piateho štúdiového albumu "Encore", ktorý vydal v roku 2004. (MM_Ramone)

Recenzie (8)

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Tady už je vidět určitej úpadek oproti předchozím skladbám a deskám. Hlavní melodie a rymus už zdaleka není na takové úrovni jako dřív (ano, i u rapu je to důležitý!). Pointa je jasná, ale je to takový nějaký nemastný neslaný. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Smutné, tvrdé, vulgarizmy však nemusím, avšak ako celok to má niečo do seba, nielen že klip je zaujímavý, no celková atmosféra a gradovanie je na vysokej úrovni. ()

Zaujímavosti (4)

  • Eminem se v songu pokouší uklidnit násilné výpady rapperů mezi sebou. Snažil se uklidnit spory mezi 50 Centem a Ja Rulem nebo Jay-Z a Nasem. Ale dočkal se jen toho, že se Ja Rule ve svém tracku „Loose Change“ vysmál jeho dceři. [Zdroj: Óčko Star] (rafix)
  • Táto pesnička je o sporoch v rapovej komunite. Eminem porovnáva raperov ku cínovým vojačikom, ktorí sú riadení niekým iným, čo je vo väčšine prípadov nahrávacia spoločnosti, ktorá predáva albumy a profituje z kontroverzie. Aby pripísal dôležitosť o nebezpečí rapových sporoch, sú Tupac Shakur, Notorious B.I.G, Big L a bývalý člen skupiny D12 Bugz ukázaní na konci videa, ako príklad raperov, ktorí boli násilne zabití. (ChArLeNe)
  • Keď Eminem rapuje "I heard him say Hailie's name in a song I just lost it", je to odkaz pre Ja Rule a Benzina, ktorí sa vyjadrujú na adresu jeho dcéry vo svojich pesničkách. V jednej Ja Rule rapuje "You say your mom's a crackhead, Kim is a known slut, so what's Hailie going to be when she grows up?" a Benzino "Hailie's in a coma I can smell the aroma." (ChArLeNe)

Reklama

Reklama