Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedená, s dieťaťom... Eva trávi svoje dni tešiac sa z práce masérky, avšak obáva sa blížiaceho sa odchodu svojej dcéry na vysokú školu. Stretáva Alberta, milého, vtipného a rovnako zmýšľajúceho muža, ktorý žije sám. Ako ich romantický vzťah rýchlo prekvitá, Eva sa spriatelí s Marianne, jej novou klientkou. Marianne je krásna poetka, ktorá sa zdá „takmer dokonalá", až na jednu významnú črtu: príliš nadáva na svojho bývalého manžela. Zrazu si Eva uvedomí, že spochybňuje svoj vlastný vzťah s Albertom, keď sa dozvie pravdu o Marianninom ex. Už ani slovo je ostrá, prenikavá komédia, ktorá vtipným spôsobom báda chaos, ktorý často prichádza, keď sa znovu pustíme do vzťahu. (IFF Bratislava)

(viac)

Videá (20)

Trailer

Recenzie (95)

Mitisko 

všetky recenzie používateľa

S tak obyčajnej úlohy vyťažiť takú kvalitu...To som nečakal. Tony (Gandolfini) hral viac než bravúrně, velmi ma mrzí že už nieje medzi nami bol to moj najlepší herec. Film ako celkom si zaslúži plnohodnotné 4 a pol * A keďže Tony už nebude mať možnosť na ďalšiu pecku tak dám krásnych 5. Nie zo súcitu, ale preto že som sa u toho citil dobre. ()

wick 

všetky recenzie používateľa

Skvělá romantická jemná komedie...která více připomíná inteligentní evropský film než Hollywood. Výstižně popsáno v jedné recenzi jako nejlepší film roku a la Woody Allen, který nenatočil Woody Allen. Vůbec nevadí, že děj i konec jsou celkem předvídatelné, protože hlavní předností jsou velmi dobře napsané dialogy a charismatické přirozené herecké výkony Julie L.-D. a Jamese G. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Stopercentne pohodová záležitosť, ktorá sa dostane pod kožu aj tomu najväčšiemu a najzarytejšiemu odporcovi amerických rom-comov. Gandolfini nám na sklonku svojej životnej púte nechal krásny klenot, plný obyčajných životných situácií muža v stredných rokoch, kde jednoduchosť je devízou, prirodzenosť znakom nápaditosti, s atmosférou reálnosti a neskreslenosti. Dávam dva palce hore za hercov a dialógy! 85%. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Enough said neobsahuje v sebe nič, čo by neobsiahla nejaká časť Ally McBealovej, čo sa týka problémov vo vzťahoch a nejakých tých ich paradoxov. Ale až neuveriteľne príjemne sa na ten kolotoč vzťahov pozerá, Gandolfini sa sem náramne hodí a som rád, že je tu práve on. Pretože nejaká väčšia filmová hviezda, ako napríklad Nicholson, by na seba pútal príliš veľkú pozornosť a aj vyššie očakávania. Kľudne sa k filmu pri nejakej fakt blbej nálade vrátim, akoby na tento účel istý typ americkej nezávislej tvorby priamo vznikal. ()

gicous 

všetky recenzie používateľa

Hezký romantický film o lidech ve zralém věku, kteří si již prošli obdobím, v němž láska byla pouhým zaslepeným, naivním poblouzněním. Dostali se z něho s pár šrámy na duši a nacházejí se ve fázi, jemuž vládne střízlivý a ostražitý úsudek a mírná zdrženlivost. Sice zestárli, přibrali nějaké to kilo, přibylo vrásek, pár šedin, děti je opouštějí, ale jejich touha milovat a být milován je stejná, jako když byli mladí. S věkem ale přidávají jednu důležitou vztahovou přísadu, možná nejdůležitější, toleranci a nadhled. A proto si myslím, že jim jejich láska vydrží..... hodně, hodně dlouho. 6/10 P.S. V budoucnu s přibývajícími léty, své hodnocení třeba zvednu i o stupínek výše. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii ve městech Santa Monica, Los Angeles a na mezinárodním letišti v Ontariu. Točilo se 24 dní. (Terva)
  • Pri propagácii filmu Oldboy (2013) sa Michaela Imperioliho spýtali, či videl tento film, keďže vo filme hral jeho kolega zo seriálu Sopranovci (od r. 1999), James Gandolfini. Imperioli odpovedal, že videl iba trailer, pretože sa zdalo, že je to najbližšie k tomu, aký bol Gandolfini, a že nemohol zniesť sledovanie svojho zosnulého priateľa počas celého filmu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama