Reklama

Reklama

Vzkriesenie démona

  • Česko Vzkříšení démona (viac)
Trailer 2

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(viac)

Videá (16)

Trailer 2

Recenzie (269)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Traja talentovaní študenti medicíny pod dohľadom manželského páru skúsených vedcov vyvinie látku,za pomoci ktorej vykonajú experiment reinkarnácie mŕtveho psa. Milovaný rodinný priateľ však následne vykazuje niekoľko násobne vyšší prejav agresívneho správania. Pri jednom z ďalších pokusov nečakane dochádza k úmrtiu manželky z páru vedcov. Zo zúfalstva opätovne podniknutý experiment síce dopadá úspešne, no už to viac nie je ona! Rozmýšľam, ktoré z pozitív by sa dali takpovediac vypichnúť, aby človek nemal dojem, že z pohľadu fanúšika hororu, nestratil svoj drahocenný čas. Takže, čo ja viem, snáď nápad? Možno snaha? Herecké obsadenie? Ale nie je to nejak sakramentsky málo? Ba dokonca možno tvrdiť že spomínané plusy sú pri danom žánri, len akýmisi náplasťami, ktoré ledva prekryjú škrabanec na lakti šesť ročného dievčatka po páde z kolobežky. "The Lazarus Effect" je snímok, ktorý sa vezie na vlne jedného veľkého sklamania. Ja ozaj neviem čo spomenúť, lebo horor, ktorý disponuje priemernou atmosférou, bez potreby Nostradamovho daru vnímania, aby si uvedomil predvídateľnosť fakt podpriemerných lakačiek, úbohým záverom, len sťažka zaujme natoľko, aby dokázal nadchnúť diváka. Sklamanie - 40%. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

A mě se to celkem líbilo. Nemělo to nic společnýho s vymýtáním , kterýho je všude dost, ale vydalo se to originálnější cestou. Zpočátku vědátorský testování na zvířatech se zvrhlo v oživení člověka. A to s sebou přineslo celkem krutý a neznámý následky. No každopádně i přesto, že ty drastický momenty nebyly vidět, pořád to mělo dobrou atmosféru a hlavně originalitu. Takže se ani omylem nejedná o žádnej propadák, jak to podle hodnocení vypadá. ()

Reklama

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Lekačky absolutně nefungují, film se i přes svou krátkou dělku neuvěřitelně táhne a je bez jakéhokoliv napětí. Dneska ty horory stojej fakt za houby a tohle je fakt spodina žumpy. Hovadina neskutečná - unuděná hodina kříšení a pak během 20 minut 3x bafbaf a konec. Poslední scéna pěkný... Asi budem muset očekávat pokračování. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Na film „Vzkříšení démona“ jsem se těšil hlavně kvůli Olivii, které pořád přeji nějakou pořádnou roli. A opět ji nedostala. Příběh je jednoduchý což by mi ani tak nevadilo, ale ta zápletka je prostě špatná, příliš neoriginální a příliš nudně vedená. Tohle je horor, kde je nesmírně málo okamžiků, kdy bych se mohl vyděsit. Celkově je to pak vedeno tak neskutečně přímočaře a hlavně nezajímavě, že s vámi film prostě nedovede nic udělat a vy budete celou dobu jen sledovat bez toho, abyste na sobě pozorovaly jakoukoli emoci. Snad kromě znudění. Škoda, čekal jsem výrazně více. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Milujem tie preklady, keď Lazarov efekt preložíte ako Vzkriesenie démona, ale vo filme žiadny démon nie je a keby ste i nejakého predstavili, tak bol maximálne polovzkriesený. Olivii Wilde definitívne pasujú viac modré oči ako čierne, čo je samozrejme názor hraničiaci s rasizmom, no a spálená tvár jej tiež nejde, ale tých akože hororových scénok tu okrem tých zakalených okáľov veľa nebolo, sem tam len vyskočil akýsi psík do kamery, ale to vydesilo najviac len toho pána prístrojového technika. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • Olivia Wilde (Zoe) byla v době natáčení filmu těhotná. Filmaři proto museli přizpůsobit způsob snímaní záběrů, aby nešlo vidět její větší bříško. (Narcis)
  • Zemiakové lupienky vo filme sú fiktívne lupienky Let's Potato Chips, ktoré sa nachádzajú aj v seriáli Community (od r. 2009). (Arsenal83)

Reklama

Reklama